Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teške optužbe

HDZ: Radnike prisiljavaju da potpišu Kerumovu kandidaturu!

željko kerum
Ivo Čagalj/PIXSELL
30.04.2013.
u 14:33

HDZ još nije prijavio slučaj jer im trebaju potpisane izjave oštećenih koji se boje za radna mjesta

Željko Kerum prisiljava zaposlenike gradskih tvrtki da potpisuju njegovu kandidaturu za gradonačelnika, a njegovoj sestri Nevenki Bečić za županicu. Tvrdi to Petar Škorić, predsjednik splitskog HDZ-a, koji kaže da od prošlog četvrtka dobivaju dojave zaposlenika od kojih rukovoditelji traže popise. Najviše pritužbi stiglo je iz Vodovoda i kanalizacije, a od početak ovog tjedna i iz Prometa.

– To je mobbing i zloporaba ovlasti kojom bi se trebala pozabaviti policija, DORH i inspekcija rada, a mi ćemo prijavu podnijeti Državnom izbornom povjerenstvu – najavio je Škorić. Prijavu još nisu podnijeli jer nemaju potpisane izjave oštećenih radnika koji su u strahu za svoja radna mjesta. Škorić je rekao da su HDZ-ovi kandidati za župana i gradonačelnika, Zlatko Ževrnja i Vjekoslav Ivanišević, sastavili Kodeks o ponašanju kandidata, političkih stranaka i nezavisnih lista u predizbornoj kampanje. Pozvao je sve stranke da dodaju svoje prijedloge, a potom ga potpišu.

>>'U mandatu sam napravio dva sina. To nije uspio nitko prije mene'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije