Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretrpio srčani udar

HDZ pružio podršku bivšem ministru nakon operacije: Plenković razgovarao s njime, Beroš ga posjetio

Goran Marić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
24.07.2021.
u 16:45

Nadamo se da će se brzo i uspješno oporaviti i vratiti svojim redovnim aktivnostima, poručuju danas iz stranke

Bivši ministar državne imovine Goran Marić podvrgnut je operativnom zahvatu nakon što je pretrpio srčani udar. HDZ mu je na službenom Facebook profilu poželio brz oporavak te izvijestio kako je premijer Plenković s njime danas razgovarao. Također, iz stranke navode kako je Marića u bolnici posjetio Vili Beroš. 

- Potreseni viješću da je pretrpio težak srčani udar te da je podvrgnut operativnom zahvatu, u mislima smo s našim Goranom Marićem, članom Predsjedništva HDZ-a i bivšim ministrom državne imovine te njegovom obitelji. Nadamo se da će se brzo i uspješno oporaviti i vratiti svojim redovnim aktivnostima. S njime je danas razgovarao i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković te mu izrazio riječi podrške, uz najiskrenije želje za oporavkom i očuvanjem zdravlja, a u bolnici ga je posjetio i Vili Beroš. Gorane, uz Tebe smo!, poručuju iz stranke. 

Ključne riječi

Komentara 13

SS
simpatican.simpa
21:47 24.07.2021.

Obećali su mu da neće bar za sada pokretati istrage vezano za njegove "biznise" jer puno toga ima, ali ako će biti dobar moći se bezbrižno oporavljati.

FR
francekmali
17:42 24.07.2021.

Joj,ja nisam mogao cijelu noć spavati zbog te iznenadne operacije tog čuvara državnog pečata i ""majstora"" za nekretnine a onda i savjetnika za sva ležeća mjesta sa dobrim ležarinama + dnevnicama + muljaže u privatne svrhe za radnog vremena !!! NEPROCJENJIVO !!!!

GL
Glavica
21:56 24.07.2021.

Cekam da Plenkovic i Bozinovic dobiju srcani kup

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije