Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
peticija
Povratak na članak

HDZ protiv Lackovićeva povećanja komunalne naknade

- To sve možemo nazvati svojevrsnom antipoduzetničkom klimom koja trenutačno vlada u Đurđevcu – ustvrdio je šef gradskoga HDZ-a Hrvoje Parag.

Komentari 2

Avatar mirica19
mirica19
12:21 23.03.2015.

Vlada nas je sve dovela na rub egzistencije, od građana je uzela sve što je mogla, više se nema što uzeti. Za svaki sljedeći namet mora postojati jasno objašnjenje inače se svi skupa trebamo dignut i pobunit se!

VL
RT
rooster.town
23:29 24.03.2015.

Gospodine Šlabek, uz dužno poštovanje, širite neistine glede povećanja komunalne naknade. Navodite da je povećanje 15% čime želite omalovažiti potpisivanje peticije, jer se za taj postotak sigurno nitko ne bi bunio. Prava istina je da je povećanje 25% za 1. zonu, 50% za one koji su bili u drugoj zoni, a koja je sada pripojena prvoj, pa je tako cijeli grad 1. zona(!?). A oni koji su bili u trećoj zoni, sada su druga zona i njima je povećanje 100%. Nekim poduzetnicima se komunalna naknada povisila i preko 200%. Dakle, niste objektivni u izvještavanju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.