Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrovačke zidine
Povratak na članak

HDZ protiv izmjena Zakona o obnovi ugrožene spomeničke cjeline Dubrovnika

U ime Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić je rekao da oni neće podržati prijedlog zakona jer je protuustavan i štetan

Komentari 3

SI
sindiluani
09:24 31.01.2014.

e pa što ste mislili da će oni drugima dati toliki novac da upravljaju s njim ?!a dubrovčanima valjda paše kad se ne bune...

VL
Avatar carlibraun
carlibraun
09:32 31.01.2014.

Ma kada će više zabraniti ovu teroristićku organizaciju hdz.

VL
MA
magnum2013
09:40 31.01.2014.

Meni više u ovoj Hrvatskoj ništa nije jasno. Više ne dođe ni jedan prijedlog od nekoga a da svi odmah nisu protiv. Postali smo nacija buntovnika i neradnika. Još mi sada nije nešto jasno. Za razgledavanje starina u DU u7bire se masna ulaznica. Gdje odlazi taj novac budući da bi ulaznica trebala biti radi sakupljanja sredstava za održavanje istih. Nisu mi jasni ni u općinskoj vladi DU. Kukaju za novac koji bi im trebala dodjeliti Vlada iz sredstava svih nas, a istovremeno šakom i kapom dijele sredstva dubrovčanima za prevoz avionima, participacije za autoput, vlakove. Još samo fali da im se odobri i topli obrok za vrijeme puta da ne dehidriraju jadni. Bio im je ponuđen projekt golf terena. Naravno i tu su bili protiv jer bi im kemikalije zagadile vodu. Sda nema golf terena i čitamo da se u DU pije nezdrava voda. Objasnite mi tko je tu lud, a zbunjeni smo svi. Kad vidimo šta se sve radi kod nas ponekad nam je žao da odlućujemo sami o sebi. Nama fali tutor, skrbnik i odgajatelja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.