Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Audi A6

HDZ pozvao Marinu Lovrić Merzel na ostavku

marina lovrić merzel
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
04.11.2013.
u 11:44

Županica kupuje automobil od gotovo pola milijuna kuna, a nema novac za druge projekte poput gradnje nasipa u Svinjičkom. Hoće li županica iz svog automobila dijeliti gumene čizme mještanima kada opet bude poplava, upitao je Ivo Žinić

HDZ Sisačko-moslavačke županije pozvao je danas županicu Marinu Lovrić Merzel da da ostavku.

– Time bi pokazala bar malo odgovornosti. Vjerujem da će se braniti time da je na ovo mjesto došla izborima, ali znamo kako je vođena njena skupocjena kampanja i čijim novcem – poručio je Ivo Žinić, povjerenik županijske organizacije HDZ-a, na konferenciji za medije. Poručio je i kako je licemjerno da je njen odgovor na kupnju skupocjenog automobila vlastita sigurnost.
– Koja je to sigurnost koju imaju naši građani koji svakodnevno putuju u Zagreb na posao? Koja je to sigurnost djece koja putuju u škole neasfaltiranim cestama? Jesu li oni manje bitni? Županica kupuje automobil od gotovo pola milijuna kuna, a nema novac za druge projekte poput gradnje nasipa u Svinjičkom. Hoće li županica iz svog automobila dijeliti gumene čizme mještanima kada opet bude poplava? – upitao je Žinić.

Podsjetio je i na to da je HDZ nedavno predao dokumentaciju o njenoj sumnjivoj imovini USKOK-u, DORH-u, od kojih nisu dobili ni informaciju je li istraga pokrenuta, dok se s druge strane Marina Lovrić Merzel hvali kako već zna ishod.

Komentara 28

LO
lokun
14:13 04.11.2013.

Zašto osoblje bolnice šuti o operaciji drugarice Loveić - Sekulić. Zašto ne kažu što je drugarica Sekulićka operirala. Jadranko jesi položio zakletvu ali Jadranko mora šutiti jer njegovu suprugu drugarica Sekulić je zaposlila na mjesto gdje ne radi ništa a plaća skoro ministarska. Nije ni čudo ima nešto što veže ove dvije dame a pogodite što..

Avatar Finanz
Finanz
12:18 04.11.2013.

Osobni interes ne moze biti ispred opceg interesa.To treba posebno vaziti za sve drzavne sluzbenike i oni bi trebali polagati prisegu kojom se na to obvezuju.Svaki, pa i najmanji,prekrsaj trebao bi voditi izbacivanju iz sluzbe.Vlast je izabrana od naroda da SLUZI tom istom narodu,a ne da VLADA i ugnjetava.

Avatar salaso
salaso
12:12 04.11.2013.

Uveo bi ja državni standard..iz javne nabave, državni natječaj centralizirana opskrba županija....škode octavije lagune ,fordove do 150 000 kn...pa kom šta dopadne....auto te čeka u zg..dodji po njeg i vozi se..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije