Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREBACILI SE NA FACEBOOK
Povratak na članak

HDZ Petrinja se službeno oglasila o internetskoj stranici: 'Želimo objasniti kako je do svega došlo'

Kako su objasnili, ''nije bilo niti potrebe za održavanjem te stranice, stranka za njom nije iskazala potrebu te nije postavljan novi sadržaj od 2021. godine''

Komentari 3

ŽE
Žegarni
15:28 19.08.2022.

Ja nemam facebook. Ne planiram se tamo ni prijaviti iz mnogo razloga. Ako ovi samo komuniciraju sa onima na facebooku onda je to jedna vrsta gradjana koja je nekriticna itd. Sto je sa ostalima?

VL
RS
rasta sev
16:01 19.08.2022.

Eto na što nam spala vodeća stranka u državi, facebook gdje se javljaju sva laprdala i ovog svijeta i svatko svoju kozu dere, društvena mreža puna gluposti idiotarija da ti pamet stane , oglašavanja koja su već na prvu vidljiva kao prevarantska, no tko zna možda nam je i takva politika u državi.

VL
SA
sargu123
16:08 19.08.2022.

Postoji izreka koja kaže ako želiš znati koliko je netko nepametan otvori njegovu Facebook stranicu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.