Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REFORMISTI OSUDILI IZJAVU

HDZ-ov župan djelatnike DORH-a nazvao "crvenim Kmerima"

Anđelko Stričak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
21.02.2022.
u 17:47

Anđelko Stričak je komentirao navodno fiktivne i za njega sporne ugovore za strateško komuniciranje i pozvao Županijsko državno odvjetništvo da posjeti Varaždinsku županiju i pogleda određene ugovore potpisane u vrijeme bivše vlasti

Nakon uhićenja ministra Darka Horvata i najavu daljnjih postupanja, HDZ-ov župan Varaždinske županije Anđelko Stričak na današnjoj sjednici Županijske skupštine izvršio do sada neviđeni napad i pritisak na DORH prozvavši djelatnike državnog odvjetništva “crvenim kmerima iz DORH-a”. Reformisti najoštrije osuđuju ovakav napad na državne institucije koje vode borbu protiv korupcije i kriminala u Hrvatskoj - navodi se u priopćenju Narodne stranke - Reformisti.

Stričak je komentirao navodno fiktivne i za njega sporne ugovore za strateško komuniciranje i pozvao Županijsko državno odvjetništvo da posjeti Varaždinsku županiju i pogleda određene ugovore potpisane u vrijeme bivše vlasti.

- Pozivam ovom prilikom ove crvene Kmere iz Državnog odvjetništva da svrate do Županije i da to pogledaju. Ja s tim nemam problema - rekao je župan.

Ključne riječi

Komentara 6

MI
Mislav28
18:05 21.02.2022.

Ovaj bi da se krade, ali da se to ne zna.

OC
OCB
18:08 21.02.2022.

"Gospodinu" Stričku se nimalo ne dopada da DORH istražuje kriminalne radnje. E pa stričak, odlazi u septičku, kamo i pripadaš i da... povedi i sve svoje istomišljenike. Dosta bi bilo prijevara, pljačke, pogodovanja i svake druge vrste sranja kojim bacatee u blato ovu jadnu državu. Dovoljno je da vam pogledam face i sve je jasno. Naprosto zračite lopovlukom.

XI
xibau
18:22 21.02.2022.

koja nervoza čim te uhvate u pljačkanju domovine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije