Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA LIKU
Povratak na članak

HDZ-ov je problem nedostatak kvalitetnog strateškog partnera

Izbori u Lici pokazali su da Plenković za parlamentarne izbore mora u igru vratiti političke igrače koje je marginalizirao.

Komentari 7

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
04:07 13.03.2019.

Najmanje deset posto biraca Plenkovic je vec izgubijo ili otjerao od HDZa i na sljedecim izborima bice veliki i 30%Plenkovicu nevalja most sanaderu nije valjao Glavas sad jos Plebkovic otjera brunu i hasu-to ti je taj gubitak od 15-20% Danasnjii HDZ je najveca komunisticka partija u HR

VL
NE
Neonacionalist
03:13 13.03.2019.

Srba je premalo ostalo u Lici i imaju malo glasova pa HDZ -u fali kvalitetni strateški srpski partner .

VL
Avatar lovre von Bratsch
lovre von Bratsch
06:33 13.03.2019.

Pa zar glavni strateški parner andreja plenkovića tj. novog hdz-a nije ivan vrdoljak- razdjelnik i milorad pupavac? Šta će im bolji partneri.... ta tu su svi svoji...

VL
ST
stefj
00:10 13.03.2019.

Nije Lika baš neki primjer, preko 2/3 zaposlenih rade u državnoj ili pripadajućoj službi, što znači da su uhljebljeni, a tamo to znači vezu s Milinovićem iliti HDZ-om... Trebat će možda još jedni izbori da se makne utjecaj Milinovića, a rast glasova desnih je posljedica Plenkovićevog oštrog zaokreta ulijevo... Uostalom, vidite da se sada Plenković i Pupovac dogovaraju kako dalje, jer i jednom i drugom ta neraskidiva veza šteti, više Pupovcu nego Plenkoviću. Vjerojatno će pričekati do poslije EU izbora pa će odlučiti što dalje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.