Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Cirkus Oporba'

HDZ okupljanje oporbe usporedio s napadom Trumpovih pristaša u Kapitol

Foto: screenshot/YouTube/Reuters/Pixsell
1/3
15.10.2021.
u 15:20

Glavni klaun Raspudić, pehlivan Grmoja & trbuhozborac Miletić u veličanstvenoj, neponovljivoj predstavi s iluzionisticom Benčić, izbacivačima nepodobnih Grbinom i Ahmetović & akrobatkinjom Mrak Taritaš - navode iz HDZ-a

Zastupnici oporbe sinoć su se okupili za govornicom te opstruirali početak rasprave o izboru Roberta Šveba za glavnog ravnatelja HRT-a. U sabornici su potom "dežurali" dok svi članovi HDZ-a nisu otišli da ne bi, kako navodi oporba, došlo do glasanju bez njih. Iz HDZ-a su danas putem svog Facebook profila odgovorili na sinoćnju reakciju oporbe. 

Članove oporbe usporedili su napadom u SAD-u kada su pristaše bivšeg predsjednika Donalda Trumpa upali u Kapitol. U tom incidentu, do kojeg je došlo ne bi li se potvrdila izborna pobjeda demokrata Joea Bidena, poginule su četiri osobe. Iz HDZ-a objavili su fotografije oporbe kod govornice te napada na Kapitolu. 

- Cirkus "Oporba“ u vašem gradu! Nipošto ne propustite! Glavni klaun Raspudić, pehlivan Grmoja & trbuhozborac Miletić u veličanstvenoj, neponovljivoj predstavi s iluzionisticom Benčić, izbacivačima nepodobnih Grbinom i Ahmetović & akrobatkinjom Mrak Taritaš.

Šteta što "možemovci“ nisu i lonce ponijeli sa sobom. The show must go on! I tako sve do velikog finala - do kaosa i nesposobnosti u ZG Holdingu, raspada Živog zida zbog jedne europske plaće, spiritualne i zastupničke hekatombe u SDP-u & 5 uzastopnih poraza Mosta u Metkoviću, gdje su već dobro upoznali njegove cirkusante - naveli su na Facebooku. 

Saborski Odbor za Ustav, Poslovnik i politički sustav ustvrdio je ranije danas da su sjednice Odbora za medija na kojima se odlučivalo hoće li Robert Šveb biti kandidat za glavnog ravnatelja HRT-a. bile neregularne te da se mora sazvati nova.

Nakon sazivanja treće sjednice na kojoj se treba ustvrditi prijedlog za izbor glavnog ravnatelja HRT-a, Sabor će o tom pitanju raspravljati i glasati na plenarnoj sjednici. 

Ključne riječi

Komentara 2

BO
borcanac
21:53 15.10.2021.

Uspredit ove uhljebe sa Trumpovim pristasama je uvreda za Ameriku

Avatar hristeboze
hristeboze
12:13 16.10.2021.

A jesu plinske boce bile pune ili prazne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije