Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija na kritike
Povratak na članak

HDZ odgovorio Milanoviću: Proslavio se sramotnim Lex Perković

Stranka naglašava da premijer Plenković, za razliku od Milanovića, štiti nacionalne interese i ima izvrsne odnose s liderima ključnih država EU.

Komentari 11

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
08:15 02.07.2019.

Milanovic, izgubljena hodajuca katastrofa. Slika i prilika ljevicarskoga intelekta i sposobnosti.

VL
ME
Mesko
05:54 02.07.2019.

Sad ćemo se opet naslušati " Zoranica" i afektiranja Kolinde kad govori i kad hoda.

VL
BA
barbaizamerike
00:56 02.07.2019.

Istina kad smo vec kod Lex Perkovic I Milanovica moramo znati kako je dosao u politiku njega je progurao Canjuga(za vrime Juge odredivo koji ce ucitelji ici vani uciti dicu nasih gastajbajtera naravno I pripazit malo na njihove roditelje) a Canjugu je progurao Perkovic a Perkovica Manolic znaci stare spijunske sluzbe iz Juge sve ide lancano I jedni druge stite Lustracija pod Hitno nije kasno

VL
TR
tramontana
10:27 02.07.2019.

Kad iz HDZ nešto poruče, izaberite suprotno i nećete pogriješiti..

VL
AR
Arkade
09:49 02.07.2019.

Hdz je nesto naj gore sto se moglo dasit Hrvatskoj

VL
TO
torente
08:43 02.07.2019.

Pitao bih ja Hdzovce neka pokazu jednu jedinu zemlju na svijetu koja je svoje spijune izrucila drugoj zemlji, znaci jednu jedinu?

VL
TR
tramontana
10:16 02.07.2019.

nemoć države se ogleda upravo u lex Perković. Jer, da je Hrvatska zatražila izručenje njihovog građanina, ( a to se ne bi ni usudila) , dobili bi takvu trisku, da bi bridjela godinama. Ovdje nije bitno ime; nego snaga države. A Milanović je htio zaštititi i dokazati da nas se mora uvažavati. Koliko je njima stalo do Hrvatske, vidi se na ovom primjeru. Taman onoliko koliko njima treba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.