Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavili pressicu

HDZ o 'financijskim aferama Kukuriku koalicije'

hdz forum
Foto: Robert Anić/PIXSELL
26.01.2014.
u 10:06

Na konferenciji koja će se održati u središnjici HDZ-a govorit će član Predsjedništva HDZ-a Gordan Jandroković i europarlamentarka Ivana Maletić.

HDZ će danas točno u podne održati press konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o, kako su najavili, financijskim aferama Kukuriku koalicije.

Na konferenciji koja će se održati u središnjici HDZ-a govorit će član Predsjedništva HDZ-a Gordan Jandroković i europarlamentarka Ivana Maletić.

Podsjetimo, predsjednik Ivo Josipović jučer je rekao kako HDZ napadima na njega vodi prljavu i nedostojnu političku kampanju za predsjedničke izbore, iako još nisu istaknuli svog predsjedničkog kandidata.

Komentara 16

DU
Deleted user
11:04 26.01.2014.

Nemrem bilivit'. Kaj se to HDZ napokon trgnuo iz oporbenog drijemeža i počeo raditi ono što mu je po Ustavu dužnost?! Hvala Bogu, bolje ikada nego nikada, bez obzira na to što su posljednje dvije godine propustili mnoge od svojih oporbenih dužnosti.

Avatar mijan
mijan
10:41 26.01.2014.

Zasto se zadrzati samo na Kukuriku koaliciji ?? Kada cemo ugledati verziranu ekipu strucnjaka koja bi javno progovorila o pljacki, otimanju i prisvajanju kao i o sistemima zamracivanja jos iz doba SKH pa do danasnjih dana. Mozda bi tek tada vidjeli barem samo konture i impozantnost iznosa domace valute, deviza, nekretnina, a tek o iznesenom iz Hrvatske vjerojatno nikada !!

BI
budimo_iskreni
10:32 26.01.2014.

hahah, al' ga ovi sdp-ovci melju... na izborima 2009. (održani u prosincu), josipović je objavio kandidaturu u srpnju! a sad bi hdz trebao u siječnju?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije