Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza
Povratak na članak

HDZ ne želi da mu Agrokor bude nova Fimi media – sudbina M. Dalić i Vlade ovisi o nagodbi

Situacija nije dobra, ali odluku će donijeti Andrej Plenković, komentiraju u HDZ-u. U Banskim dvorima upozoravaju da M. Dalić vjeruju vjerovnici Agrokora koji znaju da će uz njezin nadzor sve biti odrađeno po međunarodnim standardima

Komentari 34

Avatar Ronin
Ronin
18:48 12.05.2018.

Pa Agrokor i je nova Fimi medija od zločinačke organizacije. Možete lagati samo maloumne. Nego, kada će presuda za zločinačku ili se čeka i ovo sa Agrokorom da ide skupa u paketu?

VL
GU
Gustirna
20:55 12.05.2018.

Kako to da migovi 21 nisu postali nova fimi medija...uhitila bratija boraniju a ne svoje udbase...ako i ta udbaski montirania fimi medija ne propadne...naravno tesko u hrvatskoj ali na europskom sudistu ce proci kao i afera ina..

VL
BI
binki
19:26 12.05.2018.

E da je Tita i golog otoka... Ne bi ovi još dugo šetali...

VL
Avatar layou
layou
19:59 12.05.2018.

Sukob interesa, kršenje zakona, prekoracenje ovlasti, izdaja, utaja drzavnog novca , kradja .... nema cega nema....Dalic, Ramljak, Maric, i Plenkovic...... a, Cvitan ni da se javi.... pravosudje, opci muk.... ustavni suci imaju važnija posla: muku muce kako svojeg kolegu, suca-plagijatoraa oprati pred javnošcu.

VL
Avatar babas
babas
21:36 12.05.2018.

Stara garda HDZja stoji iza isisavanja Agrokora,oni koji su Plenkija i postavili za šefa HDZa. Plenki i Dalićka su pijuni u igri. A 500 miljuna sigurno nije sve što su uzeli. Treba vidjeti tko stoji iza američkog Knighthead kapitala,oni su zaradili oko milijardu i po kuna na propasti Agrokora. Tko bi normalan u najvećoj krizi kupovao dionice Agrokora iz USA,a da nije imao informacije iz hrvatskog državnog vrha o Lex Agrokoru?

VL
Avatar comparator
comparator
09:29 13.05.2018.

Kad sam tvrdio da se ne treba miješati u Agrokor Plenković je ignorirao činjenice da će se takvim uplitanjem uloviti u mrežu unaprijed osmišljenu za naivne političare. Ako je i bio pošten i naivan onda više ne može biti i mora prihvatiti odgovornost. Moj desničarski stav je oduvijek povezan s načinom upravljanja ekonomijom i nema veze s nacionalnim ekstremizmom i držim da se politika ne smije miješati u ekonomiju direktnim upravljanjem ,a vlada je ovdje to napravila baš tako kako nebi smjela. To je znak da je i do sada politika bila upletena u održavanje Agrokora pa bilo to SDP ili HDZ. Plenković ako nije doveden kao maneken (čisto sumnjam) tih lobija mogao je prepustiti raspad državnog kapitalizma u tržišno gospodarstvo i kontrolirati taj raspad drugim intervencijama koje bi nanijele manje štete Hrvatskoj. Ovako je šteta evidentna ,a restrukturiranja gospodarstva nema .

VL
AN
antonelić
21:53 12.05.2018.

sudbina ove sjajne vlade ne ovisi o nagodbi kao što analizira vaša vrla komentatorica već ...!!! dakle , podjsetit ću vas na činjenicu da je zoka milanović ukinuo naknadu za jogurt boce ( i kefir ) ... zato je izgubioo izbore ... to isto će se desiti ovoj vladi ako ne podigne povratnu naknadu za pet ambalažu sa 50 lipa na jednu kunu ... nas ranojutarnjih berača boca po kontejnerima ima oko 38000 i svi smo dio biračkog tijela što nije zanemarivo ... dakle , mi smo jezičac na vagi za opstanak ove vlade a ne rukica tomislava sauche ... samo ako se sauchina rukica pridruži nama u branju boca onda će i on imati utjecaj na opstanak vlade ! ...

VL
GV
golub Vaso
23:27 12.05.2018.

opet spin od Macana da se nagodba povezuje s dalić, kao da se ne može provesti bez nje, manipulacije

VL
Avatar KAMOCEMO__...
KAMOCEMO__...
19:04 12.05.2018.

Dalićka i dalje besramno laže...Ali ni to nije dovoljno, pa što ne bi još malo omastili brk na račun države... Samo se nadam da će na kraju od države dobiti tri topla obroka dnevno, redovno mijenjanje posteljine i prozor prema nebu s rešetkama.

VL
Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
19:23 12.05.2018.

Nema vlade u kojoj je HDZ a da nema neke korupcijske afere, sukoba interesa,pranja love... Narod voli takve, valjda zato jer su ih ovi osiromašili pa si misle ako več mi nemamao neka njima bude što više...

VL
DU
Deleted user
15:34 14.05.2018.

baš smo ovce ako do nagodbe dođe tko nam garantira da rusi i amerikanci neće to prodati dalje radnike na cestu - anemični???nagodba nije kraj problema oni tek počinju

VL
MA
Machak
20:06 13.05.2018.

Jasno je da nagodbe ne će biti, pa sad su za to krivi "oni" koji žele srušiti nagodbu i baciti zemlju u kaos.....dakle po njima HDZ je jedini koji sprječava kaos u zemlju a Dalić spasiteljica...ali budući da ljubljeni Njonjo koji uma upravo nevjerojatan instiknt za političko preživljavanje distancirao od dotične dame dani su joj odbrojeni.

VL
BI
binki
19:54 12.05.2018.

I pitanje za karla jel su sanader,vidošević,kalmeta,rojs,barišić,oolančec,čobanković,zagorec.. horvatinčić,mamić...Sdp ili HDZ?

VL
HI
Hik
19:14 12.05.2018.

Ja vjerujem u HDZ. Oni su unistili sugu i napravili nasu Neovisnu Hrvatsku. Bez njih, nas bi srbi mucili kak i ranije.

VL
DR
drugPlenky
19:03 12.05.2018.

Mislim da je gotovo, neki dobar prijatelj im to treba priopćiti, ništa strašno, nije politika sve

VL
FM
fmihoci1
22:28 12.05.2018.

....... eh večernji, večernji ....... dalićkini hotmail međunarodni standardi, sastanci brggrupe u niskoprofilnim ćumezima, isprepletenost sukoba interesa, trgovanja utjecajem itd. itd. -------- idealne pretpostavke ispunjavanja najviših međunarodnih standarda .....

VL
DH
dalibor.hren
19:16 12.05.2018.

Da im imalo poštenja, karaktera, morala... maknula bi se sama!

VL
DU
Deleted user
18:58 12.05.2018.

Dalićka je politički mrtvac i čim prije je se Plenković riješi bit će bolje za njega. Dovoditi u korelaciju njezin opstanak i ev. propast nagodbe je smiješno jer ta nagodma nema šanse da se dogodi do 10. srpnja. Trgovački sud, Franck i još njih ima prigovore na postupak i pitanje je može li se to do tada riješiti. Plenkoviću bi bilo pametnije rješit se nepovratno kompromitirane ministrice i čim prije naći adekvatnu zamjenu ako misli opstat.

VL
KA
karlodrago
19:21 12.05.2018.

SDP-ov RTL je najveći neprijatelj ove vlade i ove države ,žIVI zid su anarhisti i proruski ljudi a Most -ovci su nepismeni revanšisti .Plenković i Dalićka umjesto da se bave svojim poslom ,moraju se braniti i pravdati od ovih g....ra.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.