Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIKA SUZDRŽANOSTI
Povratak na članak

HDZ nakon Šljivančanina ne 
diže glas protiv Vučića u EPP-u

Međunarodni tajnik HDZ-a Miro Kovač nije bio prisutan u dvorani, a HDZ-ova europarlamentarka Dubravka Šuica nije govorila

Komentari 10

DU
Deleted user
19:41 13.02.2017.

hehehe to oni malo u Hrvatskoj dignu glas radi svojih biraca a vani sasvim druga prica.....

VL
PI
pinkec
20:42 13.02.2017.

Mozda ima jos neko objasnjenje? Ministre Stier, pustite LGBT, PRIDE Parade, plagijatora Djikica i sl. drugima da razglabaju sa novinarima, a Vi i Vlada RH, radite ono sto je najbitnije za Hrvatsku drzavu!

VL
ER
EroK
21:39 13.02.2017.

Hvala gosp. Josephu Daulu, ali gosp. Stier je bio jako zauzet sa izajavma o tzv. napadu ili ja sam misljenja, samo je rijec o samoreklamiranju LGBT-a a gosp. Plenkovic je bio jako zauzet sa odgovorima Djikicu, Milanovicu, Dacicu i slicnima,nima, pa su propustili pripremiti svoje predstavnike, koji nisu reagirali u ovom vrlo vaznom umomentu. Tko zna koliko je takvih glavnih momenata proslo, dok ih VL zadrzava sa ovim glupim i zlim neprijateljskim podbacivanjima. Mi gubimo toliko vazne momente, a oni profitiraju jer nas uspiju uvijek nekako smesti i zadrzati. Probudite se velebni politicari. Pokazite sa djelima a ne prepucavanjima.

VL
KE
kenedy
20:13 13.02.2017.

eto smo se iznenadili...vjerodostojno...🙈🙉🙊

VL
MO
morituriite
21:23 13.02.2017.

Eto, kad ja za svoju stranku, doduše sad već bivšu jer ni u ludilu više moj glas vidjeti neće, moram priznati i konačno prihvatiti istinu da su srpske sluge. I čije god trebaju biti u zamjenu za bilo kakvu fukciju i fotelju i pohvalu od šefova iz Bruxellesa. A Stier, pokvareno potrčkalo još pokvarenijeg šefa Plenkovića, ovdje glumi nekakav sukob s Dačićem tobože u obrani hrvatskih interesa hahaha. Ne zaboravite, lokalni izbori su za tri mjeseca. Hdz "domooljubi" trebaju glasove pa pecaju naivčine.

VL
ĐO
đoni51
21:54 13.02.2017.

kada će hrvatska vlada zatražiti izručenj šljivančanina ,vulina,vučića, nikolića,i drugi ratni zločinaca koji danas bezbrižno žive u srbiji.

VL
AN
Anamarija10
22:14 13.02.2017.

Još jedan dokaz da HDZ pod Plenkijem nije Hrvatska stranka. Karamarko im to nebi dopustio

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.