Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantiraju istinu

HDZ laže, nikada nisu proslijedili Mihanovićevu prijavu

\'pos...zagreb..23.08.2007. ministarstvo gospodarstva - mladen pavic snimio: marklo lukunic\'
Foto: Marko Lukunić/Arhiva VL
1/3
02.12.2011.
u 20:01

I iz izvora bliskih DORH-u neslužbeno saznajemo da niti premijerka, niti Vlada niti HDZ nije o tim optužbama iz e-maila obavijestila DORH, nego su za njih saznali od Mihanovića.

Iz stožera HDZ-a reagirali su na današnji Večernjakov tekst pod naslovom "Premijerki prijavio korupciju, ona tražila da povuče prijavu" tvrdeći da je o sadržaju e-maila koji je premijerki Kosor u prosincu 2009. godine poslao Damir Mihanović, kasniji Uskokov svjedok u slučaju Fimi media, pravovremeno obaviješten DORH.

Podsjetimo, Damir Mihanović u našem je tekstu ustvrdio kako premijerka Kosor nije obavijestila DORH nego je preko posrednika tražila da povuče tu prijavu u kojoj je upozorio da s Croatijom osiguranje posluje tvrtka Soboli, u kojoj je nekad ranije vlasništvo imao ministar Karamarko (njegovo reagiranje pročitajte ovdje), zatim odvjetnički ured tadašnje supruge ravnatelja policije Olivera Grbića te javnobilježnički ured supruge tadašnjeg šefa kabineta J. Kosor Krunoslava Mesarića.

Iako smo glasnogovorniku Vlade jučer poslali upit je li točno da premijerka taj e-mail nije proslijedila DORH-u i je li točno da je tražila da Mihanović povuče prijavu, on nam je odgovorio: "kao da će naše stajalište izmijeniti vaše, kao i bezbroj puta dosada...", što je vidljivo iz screenshota koji objavljujemo. I iz izvora bliskih DORH-u neslužbeno saznajemo da niti premijerka, niti Vlada niti HDZ nije o tim optužbama iz e-maila obavijestila DORH, nego su za njih saznali od Mihanovića. Na kraju, posve je netočno da u tekstu piše da je supruga Krunoslava Mesarića radila u CO, piše da je njezin ured radio za CO.

Komentara 79

DI
Dijaspora
22:36 02.12.2011.

Kakav je to DORH -kad Večernji ima sve informacije.

ST
stefj
20:38 02.12.2011.

Ha, ha, koje dno novinarstva... Eh, HDZ, sad vidite što znači imati crni fond i koliko je Jadranka g...a što ga se odrekla. Sad nema više novaca niti da se objavi demant, a SDP drži ovaj i prošli članak cijelii dan na naslovnici. He, he...

VI
vidimškoj
21:22 02.12.2011.

još dva dana i 2 i po sata......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije