Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Može vodstvo HDZ-a Kolindi okrenuti leđa, ali je poštena prema narodu i državi

Predsjednica se u hrvatskoj političkoj eliti osamila, s kilavom se oporbom ne može poistovjećivati, a sve dramatičnijom brigom za zemlju od vlasti se udaljava

Komentari 24

IV
ivica.vranjic
14:49 10.11.2017.

Jugosrpski portali skloni regiji konstantno potenciraju sukob Kolinda - Andrej, a znamo i zašto. Nema povratka u jugu. Koliko god se vi trudili i izmišljali, lagali...

VL
PR
prajdali100
20:31 10.11.2017.

U potpunosti se slažem sa naslovom ove kolumne

VL
LA
Latigo
14:40 10.11.2017.

Odličan komentar! Upravo je tako kako je gosp.Ivkošić naveo.

VL
Avatar krile11
krile11
23:13 10.11.2017.

Na zalost,govorim to vec 6 mjeseci...

VL
ŽO
žoržet
12:24 12.11.2017.

Dakle, bojim se da ovakve Ivkošićeve patetične ljigice i pompozna kvazidomoljubna prose...anja teško sjedaju i zadnjem psu svekolikog hrvatskog čopora, pa makar i s brdom masla ili sličnog vazelinskog pripravka! Jest da nam je prvopozicionirana kockakoli zgođušna, ali tako visprenoo braniti dominaciju takve mnogima i stilski dvojbene forme nad sve očitijim nedostatkom svakog smisla i sadržaja u njezinu privremenom obnašanju predsjedničke dužnosti, fakat je već puno previše, ako ne i pogubno za ionako neizvjesnu budućnost zajedničke nam tvorevine. za koju je, btw. i u svjetlu aktualnih zbivanja, ona ne tako davna premijerska izjava o 'slučajnoj državi' pravi pravcati kompliment... nažalost, bojim se da smo se u svakom sustavnom pogledu srozali u tolikoj mjeri da je i najdobrohotniji gazda, dokraja zasljepljen prirodnim resursima ove zemlje, digao ruke od nas... tako da nam još jedino preostaje uloga drumskog puta za nato-tenkove s jedne te zagađivačka prljavština naftno-plinskih i rafinerijskih tokovas druge strane, pa kako već kome od ambicioznih junoša njezina tipa i dopadne pokoja gola, dobrano izglodana kost. a pristojno će pučanstvo i dalje po onoj krležinoj 'nigdar ni bilo...', očito nam je to zapisano u kolektivnim 'genima', odnosno prevladavajućem jalnom, isfrustriranom i žalosno patetičnom mentalitetu.

VL
TO
tolitol
00:31 11.11.2017.

Iz aviona je vidljivo da Plenković ne može smisliti Grabar Kitarović, što ne bi bio presudan problem sam po sebi. Problem je u tome što joj baca klipove pod noge gdje god može. Od LNG terminala kojeg blokira, preko odnosa s Rusijom itd. A najgore u svemu tome je da zbog toga pate legitimni interesi ove zemlje. Umjesto da se preko LNG terminala jača ekonomska i strateška pozicija Hrvatske, Plenković joj pretpostavlja svoju bezidejnost koju prodaje kao "stabilnost". Čemu? A birači HDZ-a pak nisu u stanju shvatiti da im stranku vodi kopija Sanadera. S time da je Sanader, bez obzira na sve, upravo u smislu pozicije Hrvatske u Briselu bio dosta dugo daleko bolji lobist u Briselu nego li je to ikada bio Plenković, a kamoli jedan Milanović. Kad će konačno u toj stranci naći nekoga stručnog kojemu su interesi ove zemlje na prvom mjestu, a ne osobna karijera u Europi?

VL
JW
Jim West
10:20 12.11.2017.

Je, je. Vidila da su izbori brzo pa napala Plenku. Zašto Mađarima nije rekla da nose počasni doktorat dok nas blokiraju za OECD? Prizemna političarka, oportunistica, karijeristica.

VL
GU
Guljevina
08:36 12.11.2017.

Predsjednica se sirota bori za ovaj narod za razliku od Plenkovica koji ga izdaje na svakom koraku.

VL
Avatar zseizejackn
zseizejackn
08:00 11.11.2017.

- Samo je "zamrzla" clanstvo u HDZ-u, ali se stalno ponaša ka prava hadezenjarica ..........- Dala suludo obecanje nakon izbora .......- Pozvala notorne kriminalce i naciste ka pocasne goste na inauguraciju ........- Izbacila iz predsjednickoga ureda bistu jedinoga politicara od svjetskoga formata, kojega smo ikad imali .......- Pokazala da nema pojma šta znaci pojam "gradani" .........- Hrvatske Srbe proglasila "Hrvatima". Vojvodanske Hrvate ce valjda proglasit Srbima ..........- Odustala od predizbornoga obecanja da ce svoj ured preselit u Visoku .........- Dovela lažova i hohštaplera da joj ured poštrapa vodon ..........- Urlanje ciloga stadiona "Za dom spremni" - njoj je velicanstvena atmosfera .....- Lipila plocice i "vozila" trajekt .........- Popila kaficu sa zamjenicon ministrice za energetiku u Washingtonu ......- Slikala se u nekoj crkvi sa istaknuton ustaškon zastavon

VL
Avatar zseizejackn
zseizejackn
08:01 11.11.2017.

Milan Ivkošić........tebi se nesrico sve izmišalo,nešto ocito konzumiraš što ti pomutilo razum.Pomiša se osobe,opijate,sredstva,sve se živo izmišalo,jabuke i kruške....idi se lijeci !!!

VL
BO
boltek
07:23 11.11.2017.

Gospon Ivkošić. Znam koliko vam je HDZ u srcu. Znam kako se samo vaši osjećaji prema vodstvu HDZ-a mijenjaju. Kad ste na marginama HDZ-a pljujete po njemu, u suprotnom ga hvalite. Budite barem jednom u životu pošteni i pokušajte see odljepiti od Zmijevačkog mentaliteta i vaših patrona.

VL
Avatar zseizejackn
zseizejackn
07:59 11.11.2017.

- Pokorno saslušala tetu Angelu i Gaucka, koji su joj naložili da se malo prošeta po "regiji" ..........- Neumorno diravala po "regiji" ........- Tražila da se vojska pošalje na izbjeglice ........- Šurovala sa Orbanon proti vlastite države ........- Javno ogadila Merkelicu (da je stvorila kaos) ...........- Maštala o nekakvoj novokomponiranoj Balticko-Balkanskoj regiji. ........- Prošetala se po Americi obilazeci derneke, crkve i streljane. ..........- Selila svoj cirkus po Hrvatskoj ka cergar (dosad Split, Pula i Vukovar) .......- Porucila da se ne triba držat Ustava i zakona, ako to ne odgovara njezinim uhlj*****a (u povodu cirilicnih tabli).

VL
Avatar zseizejackn
zseizejackn
07:59 11.11.2017.

- Optužena za sukob interesa (poklonila lovu HDZ-u, da se izbjegne placanje poreza ljubljenoj državi) ...........- Ni jednon jedinon besidon nije komentirala totalitarni "Registar izdajnjka" ...........- Pomilovala kriminalca Sulica, kao i Danka Seitera (koji je oprostija dug od miljun kuna njezinome donatoru Hanželu. Usto još i dielera kokaina Vanju Goldbergera. Nije naravno, ništa znala. Ka i u doba, dok je bila Sanaderova desna ruka. ..............- Smijenila ravnatelja Sigurnosno-obavještajne agencije Dragana Lozancica, jer joj nije reka da se druži s mafijozon, za kojega i mala dica znaju ko je i šta je. Potpisala odluku o smjenjivanju bez Timovoga pristanka. ............- Stalno poziva Hrvate da ostanu u Hrvatskoj, a njezina dica su u Belgiji. .....................- Navalila ka blesava da ce ona na sastanke u Bruxelles, a da Tim ostane doma, jer da ona ima vece cice.

VL
DU
Deleted user
00:00 11.11.2017.

Radikalno desničarsko krilo hdz-a pokušava preoteti vlast jeftinom demagogijom i otkrivanjem nečega što se zna, a predsjednici je jedino stalo do novog mandata. Za sada je to pozivanje na izvanredno stanje, a ukoliko preuzmu vlast, svatko tko to isto kaže biti će upućen da iseli ako mu ne paše i proglašen mrziteljem RH. Bijedno, jadno i gadljivo za gledati. Kao i svi tekstovi ovog novinarskog plaćenika i simpatizera hdzovog radikalnog krila. Tu nema ni n od objektivnog novinarstva...jadno i degutantno, gadljivo.

VL
DU
Deleted user
17:12 10.11.2017.

Sto je do sada ucinila za hrvate skoro pa nista bez hdz i zaģrljaja ssa karamarķom ñìštà od npvìh pùtovanja

VL
Avatar IgorBr
IgorBr
15:04 10.11.2017.

Kolinda je božji dar? Na stranu jeftina Ivkošićeva patetika, na stranu čak i sva njezina isprazna obećanja za koja nema ovlasti ali su joj politički analfabeti po hrvatskim selima povjerovali, na stranu čak i da ne poznaje ni neke općepoznate fakte poput toga da Hrvatska nikad nije bila iza željezne zavjese ili da "za dom spremni" nije nikakav povijesni već ustaški pozdrav; Kolinda je osoba koja bi se po svojoj vokaciji i iskustvu trebala baviti vanjskom politikom i u tome plivati kao morski pas. Nažalost, njena vanjska politika je sramotna. Da, nije ni Josipovićeva, a još manje Mesićeva, bila nešto dobra, no oni nikada nisu ni bili diplomati. Jedini način da Kolinda dobije još jedan mandat je da joj SDP pošalje nekog potpuno bezličnog i još nesposobnijeg. Kao npr. Bernardića.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.