Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.02.2014. u 12:00

U Omišu su HDZ-ovci pokazali brigu za predsjednika i njegova oca tako što su ih divljački izvrijeđali

Ivo Josipović, predsjednik RH, posjetio je sa sedam dana zakašnjenja Bašku Vodu gdje su mu ipak još jednom priredili srdačnu dobrodošlicu. Joško Roščić, HDZ-ov načelnik Baške Vode, istaknuo je uzajamnu podršku HDZ-ove vlasti i predsjednika iz druge političke opcije te uručio Josipoviću fotografiju igrača NK Uranija iz 1946. na kojoj je i predsjednikov otac. Sreća je Josipovićeva što protokol nije opet pogriješio pa ga odveo u Omiš gdje su HDZ-ovci također pokazali brigu za predsjednika i njegova oca tako što su ih divljački izvrijeđali, na čemu im je javno zahvalio Tomislav Karamarko.

Racionalizirao upravu uz otkaze nepodobnima

Vedran Neferović, gradonačelnik Požege, odlučio se odlučno obračunati s viškom zaposlenih u gradskoj upravi te novom sistematizacijom ukinuti osam radnih mjesta, piše Jutarnji. Bila bi to hvalevrijedna racionalizacija da otkaz nije dobila i djelatnica koja je zbog operacije tumora dojke na bolovanju te da zaposlenici proglašeni viškom u svemu ne vide političku čistku. Neferović je, naime, HDZ-ovac, a otpuštene je zaposlio njegov prethodnik Ronko, SDP-ovac. Čista klasika.

Linić svoj potez nazvao nepromišljenom glupošću

Slavko Linić, ministar financija, reakcije na sjedenje u zadnjem redu na skupu SDP-a prvo je nazvao glupim da bi potom priznao da je samo njegovo sjedenje bilo nepromišljena glupost. Kada možemo očekivati nešto promišljeno i pametno?

Smanjiti ulaganja u izborna povjerenstva za 5 milijuna

Arsen Bauk, ministar uprave, poznat po svojoj bračkoj štedljivosti, osmislio je prijedlog kojim bi država uštedjela oko pet milijuna kuna na skorim izborima za EU parlament. Bauk u Novom listu predlaže da se u skladu sa zakonom smanji broj izbornih povjerenstava s 555 na 107. Do sada je svaka, i najmanja općina, imala svoje povjerenstvo premda neke imaju tek jedno biračko mjesto. Baukova reforma smanjila bi broj članova povjerenstava s 3330 na 652, ali je pitanje kako će na sve reagirati premijer Milanović koji izborni trošak vidi kao ulaganje. “To nije bačen novac, to je pametno uložen novac“, branio je lani Milanović troškove odvojenih lokalnih izbora i izbora za EU.

Komentara 16

SE
sestrićna
12:29 26.02.2014.

navodno se njegov tajko bavio nečasnim radnjama po sinjskoj i imotskoj krajini nakon II svj.rata..ako to nisu zapisale partijske knjižice ne znači da se nije dogodilo..

Avatar jure23
jure23
12:45 26.02.2014.

sjetite se samo Širokog brijega i fratara, koji su živi zapaljeni u crkvi ??

DU
Deleted user
12:45 26.02.2014.

Ne znam zasto se u Hrvatskoj smatra vrijedjanjem ako nekome u lice kazes sto mislis o njemu!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije