Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oleg butković
Povratak na članak

'HDZ je krenuo u pripremu predsjedničkih i mogućih prijevremenih parlamentarnih izbora'

Ljudi koje smo ponudili, koji će zastupati Hrvatsku u EU parlamentu zaista su ozbiljni i kvalitetni, kazao je predsjednik ŽO HDZ-a Primorsko-goranske županije

Komentari 7

DE
Dejan1000
17:01 27.05.2014.

HDZ pobjedjuje na sljedecim izborima.

VL
Avatar imotska115
imotska115
18:13 27.05.2014.

Izgleda da se opet kokosinjac uzrujo, poceli leprsati u svim pravcima i sad traze krivca za njihove propuste. Garantiram da ce ga naci do Subote.

VL
SL
_Slavonac_
13:18 28.05.2014.

Vrijeme je da SDP ode. Narod je pokazao koga zeli na vlasti, vrijeme je da HDZ preuzme kormilo drzave!

VL
LU
lukabulic
10:21 28.05.2014.

džems - neka izmišljena parnica zar ne- ma bravo --lustracija za sve crvene bez iznimke-

VL
CR
crocro
20:51 28.05.2014.

Njveći majstori šaltanja iz koalicije u koaliciju su g. Hrelja i Pupavac. Uvijek se na vrijeme otkače od gubitnika i kače se za potencijalne dobitnike izbora, samo i jedino da bi ostali u vlasti. Oni vjerojatno nikada sami ne bi vladali jer ih građani ne žele u vlasti, jer izborni prag ne mogu prijeći, ali to je ipak dovoljno da se prikrpe na vrijeme novoj koaliciji. Popavac je već počeo svađu s vladom kao što to uvijek čini kada je na horiznotu poraz, za Hrelju se očekuje "pobuna" svaki dan i pitanje je vremena kao što šablonski uvijek čini. HDZ bi načinio kardinalnu pogrešku ako bi se opet upetljao u bilo kakvoj predizbornoj ili poslijeizbornoj koaliciji s Hreljom i Pupavcem. Od njih nema nikakve koriste već samo šteta a građane izluđuju svojim pojavama u javnosti kada oni govore i daju izjave s pozicije vlasti, a uopće ih građani nisu željeli. To se odnosi i na HNS koji također ne prelazi izborni prag. A ima ih još, svi oni koji su sada na vlasti s SDP-om. Prema tome, HDZ-ovci dobro razmislite što činite i pamet u glavu, jer bolje pamet u glavu nego da vam se eksperiment odbije od glavu. Građani hoće konačno domoljubne stranke koje imaju volju spasiti Hrvatsku i činiti dobro Hrvatskoj i građanima Hrvatske.

VL
JA
james49
18:10 27.05.2014.

Pa protiv ovog Butkovića je prije par počela parnica na Sudu u Rijeci. I on najavljuje mrtvo hladno pobjedu.

VL
BI
Bisera
19:11 27.05.2014.

da nije malo rano

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.