Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Jandroković:

HDZ ima kandidata za gradonačelnika Zagreba

Gordan Jandroković
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
15.02.2017.
u 17:32

'Nećemo podlijegati pritisku da nam netko drugi određuje što, kako i kada ćemo raditi'

- Mi kandidata imamo i imat ćemo, sasvim sigurno, izvrstan rezultat u gradu Zagrebu - kazao je glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković prije sjednice Predsjedništva HDZ-a o kandidatu te stranke za gradonačelnika Zagreba. 

- Mi ćemo odrediti trenutak kada ćemo s kandidatom ili kandidatkinjom izići - kazao je Jandroković i dodao da je 100 dana sasvim dovoljno vremena da se pripremi izvrsna kampanja

- Nećemo podlijegati pritisku da nam netko drugi određuje što, kako i kada ćemo raditi nego ćemo mi sami procijeniti što je u interesu HDZ-a - zaključio je Jandroković.

>> Maratonska rasprava o Barišiću u Saboru završila tek iza ponoći!

>> Jandroković: Letica 'na primitivan način' pokušava skrenuti pozornost s potencijalnog sukoba interesa

Komentara 6

CA
carlo20
17:59 15.02.2017.

HDZ kao stranka bi mogla pobijediti u Zagrebu odnosno imati najviše zastupnika u Zagrebačkoj skupštini, ali kandidat za gradonačelnika HDZ-a ipak mora biti netko tko ima snagu mobilizirati prije svega hdz biračko tijelo. Do sad se pokazalo da je hdz biračko tijelo odano stranci, ali ne i kandidatu za gradonačelnika iz redova hdz-a.

TP
tugomir.pokas
20:27 15.02.2017.

Jandroković za kanditata.On je uvjerljivo pobjeđivao dok je bio nositelj liste u Bjelovarsko.bilogorskoj županiji.Kako nebi i sada u Zagrebu jednako tako bio uspješan.

GV
golub Vaso
23:37 15.02.2017.

njonjo je idealan, kao da birači HDZ-a gledaju ime, kad vide tri magična slova to je to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije