Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bitka za eu izbore
Povratak na članak

HDZ i SDP bez partnera – Plenkovića će ojačati, Bernardiću ključni

Idući euroizbori koji se održavaju koncem svibnja bit će prvo odmjeravanje snaga na političkoj sceni i odredit će sudbinu nekih političkih aktera

Komentari 29

Avatar korona
korona
17:08 05.11.2018.

Po Žarku Puhovskom ne bi nitko drugi smio uči u Evropu osim komunista,jugoslavenčina i ostalih kojekakvih ljevičara.Što j babi milo,to joj se i snilo.

VL
Avatar southman
southman
17:13 05.11.2018.

Opet "pametni" Puhovski !

VL
LI
LizaLimenni
16:52 05.11.2018.

Hdz moze spasiti samo niska izlaznost, glasove rapidno gube. Apis im ostaje jedini spas, kao i s referendumom.

VL
BR
brojevi
18:41 05.11.2018.

Sva sreća da je narod pametniji od ovih komentara.

VL
VP
viviana patrizzia
19:03 05.11.2018.

Iz evrope treba izostaviti Šuicu i Tonina Piculu oni nisu dorasli zadatku ,.Okrenuti su sebi i svom đepu ,a ne narodu i zemlji !

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
18:39 05.11.2018.

Na Plenkovicevu mjestu ne bi stavio ni jednog desnicara na svoju listu osim Marijane Petir, puno su lagali.

VL
HR
Hrvatska
17:13 05.11.2018.

Naprijed Plenki neka crveni lude.

VL
BA
bakulušić
17:39 05.11.2018.

Plenković će biti apsolutni pobjednik! Svi "antifašisti" će glasovati za njega po naravi stvari. Hadezeovci još nisu progledali tako da će dobiti i njihove glasove. Dakle, može što hoće i kako hoće. Ako stavi magarca na listu, i magarac ode u Bruxelles.

VL
HR
Hrvatina95
17:33 05.11.2018.

Evidentno je da hdz umire i da nakon eu izbora ta stranka koja je unistila sa doktorom Ivom i Plenkijem ovu zemlju..gdje 100 000 mladih napusta zemlju u godini dana, da nece dobiti 2 mandata, i to ako licki medvjed iz Gospica izvede pola like, jer to im je vecina glasova..a Puhovski i njegove analize su toliko prazne, i bit ce mi jako drago da Sdp na celu sa Berom ubije na izborima i uzme vise mandata sto je sigurno da hoce i zacepi usta svim kriticarima. Jedva cekam rasplet i 5 mjesec kada ce se vidjeti koliko su sve ankete od cro barometra i ipsos plusa, potplacene!

VL
RI
rightside
17:05 05.11.2018.

nakon ovih izbora hdz ce se uvjerit kolko im je stete anemicni napravio,,sad bi ga trebalo podsjetit na onu njegovu recenicu,,stranka ne moze bit talac jednog covjeka!

VL
GO
goran2hr
17:13 05.11.2018.

Kako su nam naši eurofili ispregovarali, tako nam danas je. A između ostalog, tako nam je, da naši EU parlamentarci u EU parlamentu (~750 poslanika) ne znače ništa. Međutim, upad u EU parlament, jack pot je za te sretnike, a znači dosta i za domaće potrebe (prestiž stranaka). Tako da ipak vrijedi izaći na te izbore i tako kazniti HDZ, SDP i njihove satelite.

VL
OP
opalagala
16:39 05.11.2018.

SDP je postao suvišna stranka jer ga je zamijenio uglavnom kulturni i centristički HDZ. Ostali su samo ekstremi po kojima se razlikuju ova dva kraja batine. Recimo Culej-Stazić. Što je SDP zamislio, ovaj HDZ je ostvario. Bolje rečeno, SDP too ne bi nikad mogao bez HDZ-a.

VL
Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
17:25 05.11.2018.

Samo živi zid i ne vjerujte što pljuju po medijima o njima, izvrčući njihove ideje iz programa. Oni nisu protiv cijepljenja ngo za slobodan izbor kao što je to u 15 zemalja EU i nigdje nema epidemije. Oni nisu za legalizaciju marihuane da bi se sad svi napušavali, oni koji puše pušti će legalno ili ilegalno a ovako bi se kontroliralo kriminal,plačao porez,zapolsilo ljudi+omogučila proizvodnja ljekovito dokazanog ulja. Nisu ni protiv kredita nego protiv KAMATARENJA kakve strane banke rade a u svojim državama to ne rade. Nebi ni štampali novac u nedogled pa doveli do hiperinflacije nego samo malo srušili vrijednost kune kako bi uvoz bio neisplativiji a izvoz naše robe jeftiniji, Amerika recimo ruši dolar kako bi naftu lakše dilali po svijetu.. .Vidite kako to zvuči kada racionalno objasniš za razliku od pljuvačkih lažnih prikazivanja njihovog programa? Oni imaju i stručnjake iz svih područja potrebnih za vođenje države. Imaju moral i čestitost i zato ih se ovi boje jer bi ih 80% završilo u ćuzi kada nebi više kontrolirali USKOK i DORH. SJETITE SE OVOGA NA SLJEDEČIM IZBORIMA!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.