Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpisali koalicijski sporazum
Povratak na članak

HDZ, HSS, HSP AS i BUZ zajedno na prijevremene izbore

Zajednički kandidat za župana bit će Ivo Žinić, dok će kandidatkinja za dožupanicu iz redova HSS-a biti Anita Sinjeri Ibrišević, čelnica sisačkog ogranka stranke

Komentari 2

WA
wallter
19:56 22.09.2014.

pa sta se ceka vise sa tim prijevremenim izborima ovo vise ne moze da se tolerira no ako i ovaj put ne izadjemo na markov trg sa (krumpirima,lukom,jabukama) itd da mozemo da ispratimo ovu vladu sa stilom sve te navedene gore namirnice su na gubitku u priizvodnji jer nasa vlada na tone uvizi a nase trune po njivama

VL
BA
baniček
22:49 22.09.2014.

hoće li biti poništeni svi NAMJEŠTENI natječaji za zaposlenje u javnim upravama i ostalim sličnim ustanovama, znamo tko i kako je mogao tamo dobiti posao u zadnjih 10 godina pod vodstvom nesretne Marine, iako ni prije nije bilo bolje u vrijeme HDZ-a.... Odgovor je da sigurno neće, tako da je meni u privatnoj firmi tak svejedno tko mulja i "lapa" na županijskom i gradskom nivou.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.