Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stranka se ograđuje

HDZ osudio Marušićev govor mržnje

Hrvoje Marušić
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
01.08.2017.
u 19:50

"Stavovi, što ih je Hrvoje Marušić iznio na svom privatnom Facebook profilu nisu stavovi HDZ-a", stoji na HDZ-ovom Twitteru.

HDZ je danas na svom Twitteru poručio da stajališta splitskog HDZ-ovca i bivšeg gradskog vijećnika Hrvoja Marušića koja je iznio na svom privatnom Facebook profilu nisu stajališta stranke te je osudio Marušićev govor mržnje.

"Stavovi, što ih je Hrvoje Marušić iznio na svom privatnom Facebook profilu nisu stavovi HDZ-a", stoji na HDZ-ovom Twitteru.

Također, HDZ je najoštrije osudio taj i svaki drugi govor mržnje, kao i pozive na bilo kakvo nasilje.

Splitska policija provodi kriminalističko istraživanje u slučaju u kojem je njima, ali i Državnom odvjetništvu, Inicijativa Mladih za ljudska prava iz Zagreba dostavila zahtjev za postupanjem prema Hrvoju Marušiću koji je na Facebook stranici Inicijative, u sklopu njihove kampanje #ISPRIKA u vezi s "Olujom", pozvao na strijeljanje aktivista za ljudska prava.

Komentara 64

PI
pinkec
20:29 01.08.2017.

Državne neprijatelje ili neprijatelje države Hrvatske, koji ju ruše, pale i blate, treba uhititi i u Remetincu preodgojiti, pošumljavanjem izgorenih šuma i borova!

DU
Deleted user
20:18 01.08.2017.

Radi se o slobodi govora. Ako Hajdaš moze izreci sto zeli zasto to nebi mogao ovaj covjek?

KR
kruti189
20:21 01.08.2017.

a zahtijevanjje 'isprike' mladih petokolonaša niste osudili?! FUUUUJ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije