Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski paradoks
Povratak na članak

HDZ dominira regijama koje je državni kapitalizam najviše devastirao, a socijaldemokrati su 
popularniji u zonama poduzetničkog kapitalizma

Da je apstiniralo još pet tisuća građana, na izbore bi izašlo manje od polovice birača

Komentari 1

MR
MrkiMedo
09:23 21.09.2016.

"Uvazeni" analiticar zaboravlja jednu "malenkost". A to je, da HDZ ima vecinu u krajevima koje je pogodio rat. Te krajeve nije "devastirao drzavni kapitalizam", nego prvenstveno rat. I tamo ljudi znaju cijeniti svoju slobodu. Znaju cijeniti i ulogu HDZ-a iz tih vremena. Za vrijeme rata su "kulturno orijentirani simpatizeri socijaldemokrata" koristili blagodati kapitalizma i tranzicije, te se debelo podkozili u krajevima koje nije pogodio rat. To je prava karta crvene i plave Hrvatske koju opisuje Lalic. Samo sto on to ne razumije!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.