Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bianca Matković:
Povratak na članak

'HDZ nije platio Thompsonu, on je slovio kao krajnje desni pjevač'

Barišić je prigovorio istinitosti njenih riječi navodeći da Matković nije nazočila sastanku na kojem se dogovaralo kako će se HDZ "dogovoriti s Perkovićem"

Komentari 2

AN
Androniko
12:56 15.11.2017.

Ispada smijenšno da svi oni naivci koji vjeruju u iskaz da Thompson zbog HDZ-ovih 500.000 eura u kampanji 2007. godine nije pjevao za druge političke stranke kako bi HDZ-u odnio biračko tijelo, toliko im omraženom Thompsonu ipak pridodaju toliku važnost, toliku moć i toliku veličinu, veću i od političke stranke, dajući za pravo neutemeljenim tvrdnjama Barišiću (koji spašava svoju lopovsku guzicu) kako bi on svojom pjesmom mogao nekome donijeti pobjedu i ugroziti HDZ na izborima?? To je jako lijepo od naivaca, ALI realnost je da on za SDP (koji je tada bio u silaznoj putanji) ne bi htio nastupati iz svjetonazorskih razloga i jednako tako realnost je da su Pravaši, kao i danas, te 2007. godine razjedinjeni izišli na izbore i kao takvi sigurno, bez obzira na Thompsonovu ili bilo čiju drugu potporu u kampanji, ne bi mogli odnijeti značajan postotak glasova, a pogotovo ne pobjedu pored HDZ-a koji je tada bio najjača politička stranka u uzlaznoj putanji, prema svim relevantnim predizbornim anketama. Prilično je nejasno zašto bi bilo tko platio toliki iznos ikome za NE PJEVANJE (više od čak 500.000 eura), a ne ga uložio u nešto ipak svrsishodnije tijekom predizborne kampanje? Ukoliko je HDZ računao na veliki broj glasova i sigurnu pobjedu na izborima - a računao je, onda bi, vodeći se tom logikom, Thompsonu platili možda i veći iznos upravo DA ZAPJEVA za njih tijekom predizborne kampanje.

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
13:47 15.11.2017.

Moze li gluplja ljevicarska teorija??? Thompsonu HDZ platio 500.000 da nebi slucajno pjevao za SDP ili HNS ili IDS ili SDSS...????????? Mos mislit, Pedja pita Stazica zasto ne moze Thompson doci na neku SDP festu... Stazic kaze.. pa HDZ mu dao po miliona da ne nastupa za nas. Buahahahahaha I to se jos ozbiljno provlaci kroz novine. :-D :-D

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.