Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvojba - s kim surađivati
Povratak na članak

HDZ bi s Prgometom išao na izbore u Zagrebu i Slavoniji

U subotu će HDZ odlučiti s kojim će partnerima na izbore, dotad će razgovarati sa svima s kojima su do sada surađivali.

Komentari 30

NO
Noštromo
13:40 22.07.2016.

Vesna je prošla "odlično" u New Yorku, Milanović drži prvo mjesto nepopularnog političara. Stvari se mijenjaju tako da ništa više nije kao prije.

VL
KL
klokun
13:17 22.07.2016.

Prevaranit, uhljebi trgovci sto dalje od HDZ-e!!!!

VL
KL
klokun
13:16 22.07.2016.

S trgovcima ni pid razno sto glasova nece donijeti, neka ide sam i neka osvoji mandat!

VL
Avatar kravata
kravata
13:03 22.07.2016.

Ne vjerujte Prgometu .

VL
KL
klokun
13:22 22.07.2016.

Berogrga.... A koga zanima sitni trgovac, Most ga stavio na listu i odmah htio varati, jesi ti Drago napisao ovaj komentar, po izričaju izgleda ti ovo pušeš!!! Samo bez njega i slučnih njemu koji nose nula glasova!!! SAD SAM VIDIOVIDIO TKO PIŠE ZNAČI IZMIŠLJOTINA, LAŽ, maknite vise ovu lažljivicu Puljić!!

VL
MA
MarioG
13:01 22.07.2016.

Zasto bi HDZ isao s Prgometom ako ce ovaj uzeti mandat i onda ponovo solirati?? Sad kad je Most procitana prica Prgomet nema sanse samostalno dobiti mandat.

VL
BI
billynik
14:18 22.07.2016.

Opet Šego podmeće trula jaja, kog bi to mogli privući Prgomet ili Kujundžić poslije svega onoga što su rekli i činili u predsjedničkoj kompanji i kod zadnjih izbora.

VL
MA
margaritas
13:43 22.07.2016.

Prgomet je dobio glasove zato što su glasači birali most , ako želi na izbore neka ide sam, pa će vidjeti koliko vrijedi.

VL
SC
santa claus
13:50 22.07.2016.

Sve sami otpadnici, pa jel vi u tome HDZu od 210000 članova nemate ništa mlađe sa "diplomom"?

VL
DU
Deleted user
13:15 22.07.2016.

Ja bi isa sa anon sasso u krevet,jadna van majka kukava sve sve ste izdali smetlari RH

VL
OB
ObrenM
13:12 22.07.2016.

Krscanski je oprastati, ali ovo na nasoj politickoj sceni je neprobavljivo.I lijeva i desna strana bi uzela i sotonu samo da imaju"prevagu"u formiranju vlasti.Tko je taj kratkopametni, koji nasjeda na njihove minhauzenske recenice, da to rade da nam bude bolje.Najpotrebitijima pucku kuhinju uzimaju u prihode, pa ljudi gube pravo na besplatno dodatno osiguranje.Kod ovrha apsolutne zastare nema, ako ovrhovoditelj svako odredjeno vrijeme obnavlja ovrhu.Dotle najgori milijunski kriminali idu nakon 5 godina u zastaru.Glasujmo za bilo koga, koji ce nam skinuti sa vrata ove krvopije.

VL
CI
cirep
13:31 22.07.2016.

HDZ mora okupiti oko sebe i male stranke ako ne želi da ih d'hondtova metoda na izborima masakrira. Pogledajte Milanovića koji je toga svjestan i uzima čak i Jambu uz sebe zbog d'hondta. Crveni se okupljaju, HDZ mora odgovoriti istom mjerom. Prgomet, Kujundžić, HDSSB, razne HSP stranke, udruga u ime obitelji, to je 200 tisuća glasova, daj se u HDZ-u probudite i okupite oko sebe sve na desnom centru.

VL
SE
sekta
13:56 22.07.2016.

Grube poruke corica nanase stetu HDZ-u ali staziceve cetnicke ne SDP-u !

VL
CA
cagaljb
13:23 22.07.2016.

Prgomet je jak politički igrač i može skupiti puno glasova, jači je od HSS-a. HDZ ne smije dozvoliti rasipanje glasova na desnom centru, gledao sam malo statistiku, i udruga u ime obitelji je dobila jako puno glasova, šteta bi bilo da njihovi glasovi propadnu jer idu samostalno, a dobili su glasova skoro kao u HSS na zadnjim izborima.

VL
BE
berogrga
13:15 22.07.2016.

To bi bio odličan potez! SDP-ovci i mediji već sad imaju noćnu moru zbog te koalicije. Prgomet je mostu u izbornim jedinicama koje presijecaju Zagreb donio jako puno glasova. Znam jako dobro da je najmanje 50 tisuća Posavljaka iz Zagreba i Zg prstena dalo glas mostu isključivo zbog Prgometa, isto je i u Slavoniji bilo. Karamarko kada se zahvalio Prgometu na suradnji je upravu tu napravio svoji prvu veliku stratešku grešku i izbio HDZ-u najmanje 100 tisuća glasova! Povratak Kujundžića bi isto bio odličan potez HDZ-a. Isto tako HDZ na listu treba staviti Branka Hrga koji se pokazao kao odani partne HDZ-u. Također pozvati kulturnu i akadamesku zajednicu te zajedno s njima postaviti program budućnosti razvoja i napretka. Naša djeca nemaju vremena baviti se prošlošću i novinskim natpisima, nego progresivnim pokretanjem ekonomije i gospodarstva, ulaganja i otvaranja radnih mjesta. Vjerujem u Vas gospodine Plenkoviću, nakon Sanadera i Karamarka molim Vas ne dozvolite više da pojedinci svojataju stranku kao svoju, stranka smo MI glasači, simpatizeri i članovi, Vi nas samo predstavljate, sretno.

VL
CR
CROLINDA
13:11 22.07.2016.

ma svi ste vi šuć-muć pa prolij - i lijevi i desni i prilivode - što pošćetni što beskorisni - zašto u Hrvatskoj - iako nema zdrave budućnosti bez toga - zašto još uvijek nijedna stranka i nijedna vlast nijest nije voljna primijeniti EU-rezoluciju o jednakoj osudi svih totalitarizama kako nacizma i fašizma tako i komunizma i da se podjednako zabrani javno veličanje njihovih simbola i vođa – jugokomunistička ideologija predmnijeva da komunist je po nacionalnosti antihrvat a po vjeri antikatolik a Hrvatska država se zove po Hrvatima zar ne - preimenujte trgove trovača svetaca i ubojica fratara i konjskim kopitima rušitelja oltara i priznajte sami sebi da je agresiju na Hrvatsku izvršila JNA vaša sljednica vašega partizanskog pokreta pod znakom crvenog pentagrama - preimenujte trg trovača i mašala-masovnog zločinca Tita u Trg svetog Alojzija Stepinca pa ćete pobijediti na izborima i dat će Bog opet blagoslova i svrnut će opet svoj pogled na nas kad prestanete vrijeđati naše žrtve i mučenike partizanskih i četničkih zločina i Brozovog jugokomunističkog zločinačkog režima i Domovinskog rata - Hrvati su čestito izborili svoju državu ali nikako izboriti čestitu vlast svoju vlast u njoj pa se logično čuditi kakav je to narod i kakvi se to kandidiraju iz njega sve nešto samo zadojeno tim nesrtnim đavlijim komunizmom i njegovim lažnim bratstvom i jedinstvom i tom prokletom i hvala Bogu pokojnom Šugoslavijom i antihrvatskim “antifašizmom” – otud nam se bizarno dogodila naopaka obrnuta lustracija i otud nam bizarno je moguće s naše strane dopustivo da agresorska država sudi hrvatske branitelje iako nijedan nije ratovao na teritoriju Srbijetine i otud nam se bizarno i za nas a i za ovoga čudnovatog papu može taj i takav agresorski narod koji niti nije pripadnik rimokatoličke crkve petljati u proces oko Blaženog Alojzija i otud nam u vlasti stalno participiraju potomci jugorežimskih djelatnih antihrvata i antikatolika po odgoju zvanju misiji i po životnom pozivu - nostalgično zar ne – Hrvatskoj se povijest neće samo ponoviti nego će imati puno deja vous-a iliti već viđenog a možda bi se mogla u doglednoj budućnosti nakon građanskog rata između navodne domoljubne (samo EU-hrvatsko) i narodne SFRJ-filne patriofobne ( samo da nije hrvatsko) koalicije zvati Građanoslavija i ustavom lijepo zabraniti u njoj javno konstatirati hrvatski identitet ičemu

VL
JE
Jednakost
14:30 22.07.2016.

Coric nije politicar, on je komplicirana osoba. Lik razbija drustvo.

VL
BP
briselski_plenki_91
14:01 22.07.2016.

Ovi šta fantaziraju da Sdp-u smeta šta je Prgomet prešao u Hdz zaboravljaju da sad Most nikad pa ni onda neće sa Vama u "suradnju" jer je njihov odmetnik kod vas došo.. i to je još jedan klasični autogol u nizu, ništa novo slažem se. Dakle oporba je sigurna kao šta je sigurno da trenutno vani je pasja vručina

VL
SC
santa claus
13:52 22.07.2016.

HDZ je prošlost, a Plenković je zalutao u tu stranku, po svojem svjetonazoru pripada prije IDSu. Ovi stari vukovi će ga rastrgati.

VL
Avatar rondo
rondo
13:31 22.07.2016.

pričati o HDZ-u 21. stoljeća i ići u koaliciju s HSP-AS koje pripada 19. stoljeću kome to treba???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.