Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak članova

HDSSD-ov Hrvoje Tomasović: Idu izbori, nismo na prodaju!

ruža tomašić (1)
PIXSELL
19.03.2013.
u 13:06

Skreće se pažnja s važnih pitanja, idu izbori, a oni se bore samo za sebe - poručio je Tomasović

Pedest članova HSP-a Ante Starčević iz Sinja napustilo je tu stranku i prišlo Hrvatskom demokratskom slobodarskom savezu Dalmacije - HDSSD-u.

-Naši prijatelji iz Sinja odlučili su napustiti tu lakrdiju od stranke, koja je filijala HDZ-a, i došli su k nama - rekao je dr. Hrvoje Tomasović, predsjednik HDSSD-a koji je na konferenciji za novinare stranke vladajuće koalicije prozvao zbog poticanja ideoloških sukoba u državi.

- Arsen Bauk započeo je s preimenovanjem ulica čime se želi mobilizirati desno biračko tijelo što će automatski zančiti i mobilazaciju lijevo orjentiranih birača, Skreće se pažnja s važnih pitanja, idu izbori, a oni se bore samo za sebe - poručio je Tomasović. Mladen Porobija, nekadašnji član županijskog predsjedništva HSP-AS još je jednom naveo kako su iz te stranke izašli ogorčeni centralističkim upravljanjem. Osnivači i dužnosnici HSP-AS Gradske organizacije Sinj, ističu kako nisu na prodaju te su jednoglasno su odlučili prijeći u HDSSD.

>>Ruža Tomašić najavila koaliciju s HDZ-om na lokalnim izborima

Komentara 1

LI
Livi
17:25 19.03.2013.

Momci, kriv potez. Sve ovo ide na mlin Kukuriku koaliciji. Niste dorasli politici. Vidite koliko se kukurikavci svadaju, ali opet ne raskidaju koaliciju vec idu dalje. Vi necete prijeci ni izborni prag. Ili bismo mozda svi trebali u svakom selu osnovati svoju stranku i "seoske republike".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije