Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK

HDSSB poručio Vladi: Isplatite seljake ili odstupite!

šišljagić
Arhiva VL
02.03.2010.
u 17:51

Predsjednik HDSSB-a kazao je da daju rok Vladi od 24 sata da ponudi rješenje poljoprivrednim proizvođačima, odnosno da osigura uskraćen im iznos od milijardu kuna.

Hrvatska nije feudalna država, a seljak nije kmet! Za svoj posao on mora biti plaćen i Vlada to mora shvatiti - poručio je u Osijeku na hitno sazvanoj konferenciji za novinare predsjednik Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje (HDSSB-a) dr.Vladimir Šišljagić. Vladi, dodao je, daju rok od 24 sata da ponudi rješenje poljoprivrednim proizvođačima, odnosno da osigura uskraćen im iznos od milijardu kuna!

- Tražimo milijardu kuna novca za seljake odmah! Moguće je i drukčije, osim u novcu, namaknuti sredstva jer seljak nema za gnojivo, za gorivo, niti za sjeme kako bi osigurao proljetnu sjetvu. Poručujemo Vladi da osigura život hrvatskom seljaku ili neka kaže da ne zna, ne može i makne se s pozicije - zaključio je Šišljagić prozivajući i Vladu da preko policije vrši pritisak na vođe seljaka kako bi odustali od prosvjeda.

Komentara 15

BS
bstrabi2
18:30 02.03.2010.

Barem bi Šišljagić trebao znati.Što su prije devedeseti bile obaveze seljaka.On se pravi pametan.Zna kolko je seljaka završilo na golom otoku...

JA
jarac
15:24 03.03.2010.

Bivši kapetane propale vojske ne koristi seljake za promidžbene svrhe, inače sam solidaran sa seljacima.

KR
krenica
18:28 02.03.2010.

Ali ga se sere ,sere.Plati ,plati poticaje poljoprivrednicima,izvoznicima,brodogradnji svim državnim poduzećima,borcima,partizanima,političarima,ptsovcimać.Odakle? Ukinite mirovine sirotinji tko je radio više od 35 god tjs sa punim radnim stažom .Beže će svi umrijeti od gladi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije