Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Performans

HDSSB-ovci poslali planove grada Osijeka na adresu SDP-a

'slavonija-20.10.2009.osijek,hrvatska,sjednica gradskog vijeca grada osijeka,gradonacelnik kresimir bubalo. Photo: Davor Javorovic/VLM'
Davor Javorović/VLM
12.12.2012.
u 15:39

Mladi SDP-a dan ranije dijelili su fotografije "očišćene ulice gradonačelnika Bubala", ističući da su ostale zametene, no HDSSB poručuje da su uslikali – pogrešnu ulicu

Snijeg je posvadio mlade SDP-ovce i HDSSB-ovce. Forum mladih SDP-a dijelio je u utorak letke na kojima je, kako su opisali, fotografija očišćene Vodeničke ulice, gdje živi i HDSSB-ov gradonačelnik Krešimir Bubalo. Ispod nje prizor je ceste zametene snijegom i pitanje "A je li vaša ulica očišćena?".

Burno su na to reagirali HDSSB-ovci dan poslije. 

– Na slici nije Vodenička nego Gojkovićeva, a to je ulica pored nje. Ili su svjesno lagali građanima pokazujući krivu fotografiju, ili su neupućeni pa ne znaju gdje se nalazi koja ulica – kazao je glasnogovornik HDSSB-a Karlo Šatvar. Konferenciju za novinare Mladi HDSSB-a održali su pred ulazom u poštansku poslovnicu.

– Šaljemo Forumu mladih SDP-a pet planova grada Osijeka kako bi znali gdje se koja ulica nalazi. Mislimo da je to dovoljno za cjelokupno njihovo članstvo. Šaljemo im i poziv za razgledavanje Osijeka – objasnio je Šatvar prije slanja pošte. Ističu i da se kod Vodeničke ulice nalazi i Hitna pomoć "pa ta ulica i zato mora biti očišćena". Ista pošiljka otišla je i na ime SDP-ove Biljane Borzan "jer jako rijetko boravi u Osijeku pa da se zna snaći".

>>HDZ-ovci 'rasprodavali' projekte gradonačelnika i HDSSB-a

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije