Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće u koaliciju

HDSSB: Nismo euroskeptici, nego eurorealisti

Vladimir Šišljagić
Marko Mrkonjic/PIXSELL
16.03.2013.
u 13:54

Što se tiče lokalnih izbora ne idemo u nikakve predizborne koalicije s HDZ-om i SDP-om i njihovim koalicijskim partnerima. Ne smatramo da je HDSSB nekakva alternativa, nego snažna stranka.

HDSSB je donio stranačku strategiju za predstojeće lokalne i izbore za EU Parlament. Jedan je to od zaključaka Glavnog odbora stranke koji je odlučio i da će se 6. travnja u Osijeku održati izvještajni sabor HDSSB-a.

- Što se tiče lokalnih izbora ne idemo u nikakve predizborne koalicije s HDZ-om i SDP-om i njihovim koalicijskim partnerima. Ne smatramo da je HDSSB nekakva alternativa, nego snažna stranka. Nismo trgovačka stranka jer ne trgujemo za fotelje - poručio je dr. Vladimir Šišljagić, predsjednik HDSSB-a u Osijeku koji je potom predstavio i stranačke kandidate za EU Parlament.

Ponovio je pri tome kako su tražili da se ti izbori održe istovremeno s lokalnima kako se ne bi bespotrebno rasipao novac, a istovremeno bi dobili i veću izlaznost građana.

- U EU ćemo nastupati štiteći hrvatske nacionalne interese i maksimalno iskorištivati fondove EU. Nismo euroskeptici, nego eurorealisti - zaključio je Šišljagić.

>>Šišljagić: Razotkrivena je sva karikaturalnost ove kukuriku Vlade

Komentara 2

SK
skorpionka
20:23 18.03.2013.

Gospodo iz HDSSB-a kako Vam nije neugodno ići na izbore za EU parlament kada ste decidirano bili protiv ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Hodočastili ste Slavonijom i nagovarali i ovako "siromašne" slavonce da se izjasne NE EU... I šta sadaa tražite???? Da Vas se zaokruži....pa kaj god...

TE
Termostat
07:11 19.03.2013.

Realno su pričali da Hrvatska nije spremna za ulazak u EU, što je i činjenica. Da svaka regija ima svoju RRA kao OBŽ onda bi se moglo reći da je Hrvatska spremna! Jer kada pojedine regije tek sa pristupanjem u EU počinju otvarati urede u Bruxellesu onda je jasno koliko je Hrvatska spremna. ŠTo potvrđuje da su gospoda iz HDSSB eurorealisti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije