Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Središnji skup

HDSSB: Ne dajte se opet prevariti i znajte: SDP jednako je HDZ!

HDSSB (1)
Foto: Duško Mirković/Pixsell
1/4
12.05.2013.
u 11:58

U požeškoj pješačkoj zoni sinoć je održan središnji predizborni skup Hrvatskog Demokratskog Saveza Slavonije i Baranje (HDSSB-a) za Požeško-slavonsku županiju.

U požeškoj pješačkoj zoni sinoć je održan središnji predizborni skup Hrvatskog Demokratskog Saveza Slavonije i Baranje (HDSSB-a) za Požeško-slavonsku županiju.

Kandidat za gradonačelnika Požege Miro Rašić kazao je da u gradu Požegi treba smijeniti kompletnu garnituru ljudi koja ga je vodila jer ništa dobra nisu učinili. -Grad mora voditi ekipa, a ne pojedinac kao do sada koji samo sebi diže spomenike u obliku kružnih tokova tako da se stalno vrtimo u krug. S druge strane gospodarstvo stoji, obrtništvo propada, a vlasnici stranih trgovačkih lanaca, koji se jedino ovdje grade, izvlače naš novac i odnose u svoje zemlje – istaknuo je Rašić.

Dr. Dražen Đurović, kandidat za požeško-slavonskog župana potpuno neuobičajeno za predizborne skupove na početku obraćanja građanima na pozornicu je pozvao i svoju suprugu te supruge kandidata za zamjenike župana Vladimira Petošića i Gorana Katušića.-Mi jamčimo svojim karijerama i obiteljima da nećemo krasti ni varati. Ove obitelji će raditi za zajednicu, a ne za osobne interese – kazao je Đurović. Svaki čovjek, dodao je, mora imati mogućnost da ostvari svoje pravo na rad i radno mjesto, a stari na dostojnu mirovinu.

-Svakodnevno obilazim županiju i u razgovoru s ljudima vidim da su razočarani i da vlada beznađe. Takvo se stanje mora promijeniti a ova ekipa je spremna to učiniti. Izbore moramo dobiti ne zbog nas nego zbog naše djece jer dosadašnje vlasti su pokazale da nas ne znaju voditi – zaključio je Đurović.

Predsjednik stranke Vladimir Šišljagić podsjetio je najprije kako je HDSSB proteklih godina bio vjerodostojna stranka jer, sve što se govorilo to je i realizirano. -Ni HDZ ni ove \'kukurikavce\' nije briga za narod. HDZ je opljačkao državu i narod a \'crveni\' su samo nastavili tim putem. Ne dajte se opet prevariti i znajte:SDP jednako je HDZ! Mi smo jedina prava oporba u Saboru. Neki nas nazivaju alternativom vlasti, a ja kažem: Mi nismo alternativa nego jedino rješenje za Požegu, Požeško-slavonsku županiju, Slavoniju i Baranju i za Hrvatsku. Mi jedini provodimo zacrtani program koji nije naš, stranački, nego program radnika, poljoprivrednika, svakoga od vas – istakao je Šišljagić.

Na predizbornom skupu su predstavljeni i drugi kandidati za čelne ljude u jedinicama lokalne samouprave – Josipa Miličević, Vladimir Milković, Dražen Sudetić, Robert Vrba i Bojan Petrović.

 >>Zabilježen porast kriminala u Požeško-slavonskoj županiji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije