Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za objavu registra
Povratak na članak

HDSSB kaznenim prijavama protiv Tomislava Ivića i Josipa Đakića

Ministra branitelja i HDZ-ova saborskog zastupnika optužuju da su krivotvorili podatake o ratnom putu kako bi se okoristili.

Komentari 9

RE
rendulic50
14:07 19.04.2010.

Zakon za sve isti ,lažne branitelje sve treba razotkriti i oduzeti im imovinu u visini koliko su oštetili Državu!

VL
BA
balzac
14:31 19.04.2010.

- Ivić, Đakić i još poneki članovi pojedinih braniteljskih udruga su dio organizirane skupine koja je počinila kriminalna djela tako da su jedni drugima lažirali ratne putove i omogućavali povlastice – I rekoše Ivić i Đakić da su protiv objavee registra branitelja. Ima još netko?

VL
OB
-obrisani-
16:50 19.04.2010.

Počinje HDSSB-show. Bit će interesantno gledati pranje HDZ-a koje slijedi u narednim mjesecima a koje će biti to intezivnije kako se budu primicali izvanredni izbori. Ovaj registar branitelja gdje se lažni branitelji vide kao na pladnju je pravi izvor municije za gađanje HDZ-a jer su toliko besramno grabili povlastice i namještali datume da je sasvim jasno zašto su krili ovaj registar kao zmija noge. Zato i je Karamarku jedan obični registar važniji od Podravke. Ne laje pas radi sela.......

VL
LU
Lujo123
17:10 19.04.2010.

Bilo bi dobro kad bi neko objasnil nama stoki sitnog zuba koji smo bili u brigadama i pukovnijama u vrijeme akcija kakve su bile Bljesak, Oluja i slične kakve su to bile Dragovoljačke oružane skupine? Ja poznam (na brzaka sam pogledal Registar) bar tri lupeža koji nisu bili baš nigdje, a piše im da su bili u tim skupinama?! Ima li netko nekakvo pojašnjenje za tu maglu?!

VL
UT
utatica
21:18 19.04.2010.

Ovaj šišljagić je udbin trojanski konj!

VL
UT
utatica
21:18 19.04.2010.

Lujo, prijavi!

VL
UT
utatica
21:20 19.04.2010.

Moj sin je bio 3 mjeseca a u objavljenom registru navedeno je i 6 mjeseci iako ima udjela u fondu branitelja koji odogvaraju tromjsečnom boravku na ratištu. Dakle registar je falsificiran da bi izazavao pomutnju ili je neki stari iz vremena dok evidencije nisu bile sređene.

VL
Avatar zanusi13
zanusi13
11:43 20.04.2010.

HDZ vjerojatno oteže s objavom \'pravog\' Registra branitelja jer čeka da njegovo članstvo i biračko tijelo koje se u Registru našlo po inerciji (HDZ-ovim neselektivnim nagrađivanjem onih koje ta stranka smatra zaslužnima za stvaranje Hrvatske) konačno dostavi točne podatke (a neke i izbrišu) i pokušaju popraviti ovu blamažu i štetu, jer ovo što su oni napravili najveće je obezvrijeđivanje i napad na, kako to oni vole reći, \'dignitet Domovinskog rata\'...

VL
PR
prekaljeni
12:05 10.05.2010.

Nista me necudi! Meni je upisano u zahvalnici da sam bio ucesnik od veljace 1990 g. Dole je potpis od Franje Tudmana. Ja samo znam da sam ucesnik domovinsko rata krajem 1991 g. Pozdrav svima pravim ucesnicima!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.