Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dug od 50.000 kn
Povratak na članak

HDS ZAMP: Fina je ta koja je ovršila DVD Luka zbog duga prema nama

Dobrovoljno vatrogasno društvo odlazi u stečaj zbog duga od 50.000 kuna. HDS Zamp tvrdi da DVD od 2007. ignorira njihove pozive

Komentari 11

Avatar Chupacabra
Chupacabra
22:54 19.11.2017.

Čuj,.. FINA je ovršila ne ZAMP.... Pa da... logično.... Znači, sve ubojice treba osloboditi... Nisu oni nikoga ubili to je učinio metak...???.... Svašta........btw ZAMP je najprljavija tvorevina ikad napravljena u ovoj državi po nalogu "najvećeg" "levog" kantautora naših naroda i narodnosti druga ive yusipovića.....

VL
SH
Shaman
07:51 20.11.2017.

Ovdje mi nešto smrdi: mjesni odbor nije pravna osoba pa ne može biti vlasnik prostora. Nekad su mjesne zajednice imale pravnu osobnost i mogle su biti vlasnici takvih prostora, ali one odavno ne postoje. Moguće da je taj prostor dan na korištenje DVD-u da si nešto iznajmljivanjem zarade, ali onda treba igrati po pravilima.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
01:24 20.11.2017.

DORH, šta se čeka, možda slom živaca Hrvatske sirotinje da bi se pokrenuli, dali vas plaća Zamp ili Hrvatska sirotinja, ovo je pre sramotno.

VL
AU
autoritet
22:47 19.11.2017.

Pitajte Ivu Josipovića za podrobniji info o tome zašto je DVD otišao u stečaj.

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
14:41 20.11.2017.

Ovaj drpiZamp je udruga koja djeluje sa profitom i tu bi ovaj dorh trebao ušetati ,svašta bi se tu našlo. To treba pod hitno staviti pod skrb vlade da odlučuje o visini naknade za te trubače i cirkusante. Uporište imm daju i suci koji su na jaslama ovih govnara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.