Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uljara u Istri

HBOR odobrio još jedan kredit mimo kriterija?

Anton Kovačev
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
13.02.2014.
u 18:32

Predsjednik uprave HBOR-a Anton Kovačev smatra da je riječ o neosnovanoj hajci

Kako javlja HRT, u Istri je otkriven još jedan sporni kredit iz portfelja Hrvatske banke za obnovu i razvoj. Postoje ozbiljne sumnje da je, poput onog tvrtki Facta Vera u vlasništvu obitelji Branka Šegona, HBOR i ovaj kredit odobrio mimo kriterija.

Način na koji je Istarska županija zatim otkupila propali biznis istarskih maslinara okupljenih oko uljare "San Lorenzo", ovih dana istražuje istarska policija.

Predsjednik uprave HBOR-a Anton Kovačev smatra da je riječ o neosnovanoj hajci.

>> Vlada razriješila Linićeva pomoćnika Branka Šegona

Komentara 9

VE
verakruz
18:41 13.02.2014.

Još jedan?! Mislim i opravdano sumnjam da svatko tko je dobio kredit od HBOR-a je morao imati političku zaleđinu neke stranke. I da ih je malo koji su dobili te poklon kredite za prave, dobre programe, a mnogo, mnogo više onih koji su po raznoraznim partijskim vezama ušli u svijet "biznisa" ili pranja novca.

TR
Trajkovski
20:38 13.02.2014.

Kad bih se usudio rekao bih - legalna pljačka...

LM
luke.modri
19:21 13.02.2014.

Vijest će biti onda kad nađu dobitnika kredita HBOR-a koji nema štelu. Mislim da takav ne postoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije