Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA AGROKOR
Povratak na članak

Prema veličini i profilu, Agrokor se malo oslanjao na HBOR

Od 2006. do 2016. tvrtkama koncerna 120 mil. eura u 25 kredita, devet ih je otplaćeno

Komentari 1

PH
Petarstijena-HR
14:40 22.10.2017.

Uprava HBOR-a je odobrila kredite AGROKORU mimo protokola i uobičajenih procedura koje se primjenjuju prema mikro, malim i srednjim poduzećima.HBOR je prerigorozan u odobravanju kredita (osim Todorićevim poduzećima).HBOR traži perfektne bilance i bonitete firmi, te potvrdu Porezne uprave da su izmirene sve porezne obveze prema državi, ni jednu od ove 3 stvari AGROKOR nije imao i nije po zakonu mogao dobiti kredite, a dobio ih je. Upravu HBOR-a treba smjeniti, kazniti zatvorskim kaznama, te im zabraniti rad u bankarstvu zbog sudjelovanja u gospodarskom kriminalu .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.