Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije

HAZU: Presuda je potvrda naše vjere u obrambeni rat

zvonko kusić u hazu
goran jakus/pixsell
16.11.2012.
u 12:42

HAZU pozdravlja povratak generala Ante Gotovine i Mladena Markača u Domovinu. Oslobađajuća presuda potvrda je naše vjere u pravedni, obrambeni i oslobodilački Domovinski rat – piše u priopćenju koje je potpisao Zvonko Kusić

Na oslobađajuću presudu Anti Gotovini i Mladenu Markaču reagirala je i Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti.

– Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti pozdravlja povratak hrvatskih generala Ante Gotovine i Mladena u Domovinu. Oslobađajuća presuda potvrda je naše vjere u pravedni, obrambeni i oslobodilački Domovinski rat – piše u priopćenju koje je potpisao predsjednik akademije Zvonko Kusić.

>> UŽIVO Gotovina i Markač na slobodi – krenuli prema Zagrebu

Komentara 2

HR
hrvacijen
13:37 16.11.2012.

Odvratno! Sada se on javlja! Ma čime ste vi to pokazali da vjerujete u generale????????????? NIČIM!!!!!!!!!! Ama baš ničim! Vi ste tu radi samih sebe i ne govorite nam drugačije jer narod hrvatski nije lud! Vi prema nama ne osjećatee niti trunku obveze i to ste nam svojom šutnjom i dokazali. Jedini svijetli lik koji zaslužuje tu titulu je neumorni gospodin Pečarić! Ili možda njegove višegodišnje vapaje, molitve, argumente, knjige... sebi pripisujete? Sramite se svi odreda!!!!!!

WO
Wolf23
14:38 16.11.2012.

Evo i partizani se slažu sa presudom :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije