Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snažna poruka Zapadu
Povratak na članak

II. iranska revolucija – Teheran prvi put u vladu imenovao žene

Do jučer je to bilo nezamislivo – predsjednika Rohanija u slučaju spriječenosti mijenjat će žena

Komentari 2

ST
stomugromova
22:56 11.08.2017.

U neznanju je spas,rekli bi širitelji fake vijesti.U Iranu je veliki broj žena sa doktoratom koje rade na sveučilišti kao profesori I predavači.Sjetimo se nedavno preminule od raka dojke u 41god. ,Mirijam Mirzakan,profesorice na univerzitetu Stanford I Princeton,koja je jedina žena koja je dobila najprestižniju svjetsku matematičku nagradu - Fields Medal for Mathematics, ,što je pandan Nobelu za matematiku.Ista je diplomirala na sveučilištu u Teheranu ,a doktorirala na Harvardu.Kao gimnazijalka je 1994g. kao clan državnog tima Irana osvojila zlatnu medalju na matematičkoj olimpijadi.Istu je medalju osvojila i godinu kasnije sa 100% riješenim testovima.

VL
Avatar ivek
ivek
10:35 12.08.2017.

iranske sije su vecinom gey, sad imaju i damu za tukiju,,, novinar hasan je dijete iz tukije braka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.