Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANA BRNABIĆ
Povratak na članak

'Haški sud nije objektivno procesuirao zločine bivše Jugoslavije'

Brnabić je u razgovoru s Brammertzom, koji boravi u Beogradu u okviru priprema šestomjesečnog izvješća Vijeću sigurnosti UN, je rekla kako je Srbija posvećena reformi društva i pomirbi u regiji

Komentari 25

AR
anica.rendulic
10:01 03.11.2017.

Haaški sud je trebao i biti samo za Srbe jer Srbi su ti koji su agresori koji su ratovali protiv svih i to ne u Srbiji nego na tuđem teritoriju Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i na Kosovu. Zato oni nemaju žrtava jer njih nije nitko napadao. Žrtve imaju samo Hrvati, Bosancima i Hercegovci i Kosovski Albanci. Žrtve agresora to u principu ne postoji nigdje na svijetu. Zato Srbi moraju odgovarati i platiti ratnu štetu svima od kojih je sramno poražena.

VL
MU
Muncimir
20:49 02.11.2017.

“Ulizica” je u potpunosti u pravu. Sud je previše pokušavao izjednačiti krivnju a Srbi su bili pokretači rata i zločina. Dodatno je sebe kompromitirao sa npr. puštanjem četničkog vojvode Šešelja na slobodu i s time da Srbiju nisu osudili za genocid. Dan danas ni riječ isprike za godine koje je heroj Gotovina izgubio u pritvoru. Majke Srebrenice i Vukovara još nisu dobili ni najmanju moralnu satisfakciju. Žrtve u Račku i sarajevskim markalama nisu spomenute. Ali ta perverzna spodoba od žene nije na to mislila, umjesto da traži oprost još i tisućama mrtvi pljuje na grobove.

VL
DU
Deleted user
11:23 03.11.2017.

Najgore su ove muskare koje zele dokazati da su uporniji od muskaraca. Anica je na najboljem putu da nadmasi Vucic-a odnosno da se prilagodi standardnoj srpskoj propagandi.

VL
OV
Ovozemaljski
20:52 02.11.2017.

Smijesan je sud koji Seselja pusta na slobodu, a ovaj ako za nista drugo je trebao biti kaznjen za nepostivanje suda, Sljivancanin oslobođen krivnje, Slobo im kao umro dok je cekao, Mladic i Karađic nisu ni osuđeni, Kadijevic se nikada nije ni pojavio. I mi tamo isporucimo svoje junake koji su nas branili od krvolocne bande da bi oni dokazivali svoju nevinost, nekakvoj bjesnoj babi Carli del Ponte koja je ucijenjivala cijelu drzavu uz pomoc novinarske pete kolone. Kaze izolirali bi nas, ma je da, da smo napravili od drzave bezporeznu zonu,.danas bismo bili jaci od Amera, Rusa i Kineza zajedno...

VL
Avatar fastrac
fastrac
21:09 02.11.2017.

"Uglavnom sudio Srbima"... možda zato što gdje god je bio rat u jugi nekim slučajem jedna od zaraćenih strana bili su i Srbi.

VL
MA
markro3
13:33 03.11.2017.

Slažem se sa srbijanskom predsjednicom da haški sud nije objektivno procesuirao zločine. U ovom slučaju zločinci su isključivo Srbi, a ostali su žrtve njihovoih zločina.

VL
DU
Deleted user
21:09 02.11.2017.

Ukinuti tu i takove političke patvorine od suda.One su antiteze vlastitom postojanju.Kazalište.Samo stvaraju i podržavaju razdor,bogate bogate,a siromaši i onako siromašne i duhom i materijalno.Sud kojime bi se trebao pozabaviti sud.Bez pravde i bez svrhe.

VL
DU
Deleted user
17:49 03.11.2017.

Hm, Srbi i pomirba? Oni bi se mirili, a naoružavaju se kao da će treći Svjetski rat? No, neka se mire s kim hoće, mada sumnjam da ima onih iz "Bivše" koji se žele miriti s njima, osim možda Slovenaca!?

VL
PA
pavel1001
22:36 02.11.2017.

krasotica,odmah idem lupit majmuna.

VL
SE
Sejo
20:59 02.11.2017.

Naravno,treba suditi i zrtvama a ne samo zlocincima.Treba suditi prezivjelim iz Srebrenice zato sto su ostali zivi

VL
GO
goja
21:05 02.11.2017.

Prenesite njenu izjavo o nekim aerodrumima koji nose imena ljudi koji su izbjegli sud jer su umrli!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.