Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SA SNIMANJA PROMOTIVNOG VIDEA

Harrison Ford - depilacijom za zaštitu šuma

07.01.2009.
u 12:18

Iako traje već neko vrijeme, akcija zaštite šuma u koju se uključio i popularni "arheolog" Harrison Ford uvijek je dobra vijest. Za tu se prigodu Ford odrekao - dlaka s prsa.

- Analogija dlaka s mojih prsa i šuma koncept je koji mi se činio ludim. Mislio sam da su totalno poludjeli - kaže Ford.

- Tražio sam organizaciju kojoj bih se pridružio da vratim nešto od onoga što sam zaradio. Izgaranje šuma oslobađa 25 posto štetnih plinova što je više od ukupne štetnosti svih automobila svijeta - rekao je Ford koji se punim plućima, a za ovu prigodu i glatkim prsima, uključio u akciju.

Glavni kadar bio je trenutak skidanja dlaka s prsa. Naravno, imali smo samo jednu priliku. Snimali smo s dvije kamere - kaže Janusz Kaminski, snimatelj koji je surađivao s Fordom na Indiani Jonesu 4.

Organizacija "Conservation International" u protekle je tri godine uspješno spasila 143 milijuna hektara šume što je jednako kao da se 10 milijuna automobila maknulo iz prometa. Saznajte više o ovoj akciji na originalnoj stranici.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije