Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanje na cestama

Do 10 sati na A6 zatvorena je dionica između Ravne Gore i Vrbovskog

Foto: Borna Filić/PIXSELL
17.01.2018.
u 08:18

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima

Do 10 sati na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zatvorena je dionica između čvorova Ravna Gora i Vrbovsko u smjeru Zagreba, zbog radova, a obilazak je starom cestom kroz Gorski kotar DC3, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji, Slavoniji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale DC8 mogući su odroni.

Za sav promet, zbog radova, zatvorene su ceste DC75 u Karigadoru, Taru i na dionicama Vodnjan – Pula te Zambratija-Umag kod ulaza u kamp Stella Maris, DC206 Hum na Sutli-Kostel i županijska cesta Visočane-Poličnik (ŽC6014).

Do 20. siječnja zbog građevinskog miniranja u mjestu Lovran DC66, u 10 i 14 sati kratkotrajno će se prekidati promet, pa vozače HAK poziva na strpljenje i razumijevanje.

Do 27. siječnja u 15 sati Jadranska magistrala DC8 u Primoštenu, na predjelu Tepli Bok, zatvorena je za teretna vozila i autobuse. Obilazak: Dolac-Podgreben-Primošten, i obrnuto.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

U prekidu su katamaranske linije Novalja-Rab-Rijeka i Mali Lošinj-Rijeka. Brodska linija Šibenik - Zlarin - Prvić Luka - Šepurine - Vodice plovi bez pristajanja u Prvić Luku.

Pogledajte i nedavnu galeriju snijegom prekrivenih cesta:

1/24

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije