Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjedništvo sdp-a
Povratak na članak

Hajdaš-Dončić, Zmajlović i Glavašević bojkotirali zajedničku presicu

Bernardić je nakon sjednice predsjedništva poručio da mu nitko od kolega iz vodstva nije sugerirao kako bi bilo najbolje da napusti mjesto šefa stranke i da je riječ o lažima.

Komentari 8

DU
Deleted user
07:47 02.02.2018.

Milanović i njegovi su napravili dobar posao, temeljito su razgradili SDP, a Bernardić i njegovi taj posao uspješno završavaju. Kao "ozloglašeni" HDZ-ovac koji sam često kritizirao Račana i njegovu tadašnju ekipu kažem: Dečki, niste im ni do gležnja!

VL
Avatar abakus
abakus
08:17 02.02.2018.

Bernardić je dobar čovjek, unatoč glupostima koje prečesto govori i zlu koje prečesto opravdava (jer iz gluposti iskreno vjeruje da je riječ o dobru i da dobro čini). Šteta za njega. Trebao je ostati negdje na nekom institutu i bavitii se fizikom, tamo bi od njega bilo koristi.

VL
KA
kacavenda
09:35 02.02.2018.

raspashoj

VL
TR
TrvtkoKomadina01
13:18 02.02.2018.

Samo lustracija može očistiti ovo smetište od SDP-a

VL
JA
Jania
08:34 02.02.2018.

A tko je alternativa Bernardiću? Maras, Bauk, Glavašević..... užas. Od socijaldemokrata bi moglo biti nešto samo ako bi na čelu stranke bili Picula i ljudi sličnih stavova iskreno, ne znam ima li osim Tonina još itko kapaciteta za vođenje državne politike.

VL
MA
MarkoKosmicki
09:59 02.02.2018.

a jesi naivan,ti nisi kao oni i zato im smetas

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.