Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik odbora za nacionalnu sigurnost
Povratak na članak

Hajdaš Dončić: Tražim hitno očitovanje sigurnosnih službi o padu letjelice

Iz Ministarstva obrane zasad ni potvrđuju niti demantiraju događaj te da je ministar obrane Mario Banožić kratko rekao da „MORH provodi istražne radnje”.

Komentari 12

PR
prajdali100
10:12 11.03.2022.

Samo uporedite " napore" Mesića,Josipovića,Kolinde i Milanovića po pitanju modernizacije HV i konkretnih aktivnosti koje je poduzeo i REALIZIRAO Vučić u Srbiji za samo 6 godina !!!! Pa vidi li ti itko u Hrvatskoj ? Bode li to oči našim veleumnim saborskim zastupnicima i generalima? NE ! Dobro im je,baš ih briga.

VL
Avatar StormRaider95
StormRaider95
10:09 11.03.2022.

Nek nam je dragi Bog na pomoći kad ovaj ima ikakve veze s nacionalnom sigurnošću!?! Jučer uzeo ženino prezime, prekosutra bi pozdravljao Zdravstvuj bez problema 🤨

VL
Avatar future Gohan
future Gohan
10:03 11.03.2022.

Glave u pijesku, ha? Šalju rusi izvidnice... kako lako... ponavlja se Afganistan, kad smo poslali naše snage u đipovima, a ameri se križali i odmah nam poklonili oklopljene hummer, ili ono, prvo vatrogasci pa onda voda na napušten otok... tako ovo s Ukrajinom, nema sumnje da smo morali podržati Ukrajince, ali u kom je stanju MORH? Sad vidim po medijima svi se pitaju kako je moguće u članici NATOa da bez uočavanja leti dron iz doba SSSRa kojeg su Rusi poslali.... e da.... Sad se pitaju gdje je MORH, PZO... gdje? Pa nigdje, koju opremu ste nabavili? Tko će nas dirati, mi u EU, NATO, gradi bolnice i vrtiće... a sad vidimo kako brzo bolnice i vrtići ciljevi i skloništa ako se ne ožeš braniti... Gledajmo Ukrajince, što bi bilo da imaju opremu... sami znamo kako je bilo 90tih i kako smo zaustavili močan velikosrpski stroj... zaro opet u papovkama i tenisicama? Ali jest, jer MORH je zapušten... što prije kupite Patriot susav, Abrams tenkove ili uđite u novi projekt EU tenka ali onda kupite do tada francuske ili njemačke tenkove, izraelski dronovi te prenosiva protuoklopna i protuzrakoplovna oružja.... Rat krene tako lako, a ako ne možeš se braniti, onda si bespomočna žrtva...

VL
RO
ronyday
10:02 11.03.2022.

Druže gajdašu to su ostaci MIG-ova koje vaša partija na čelu sa slučajnim ostavila u Ukrajini. Skupo smo platili i red je da se vrarti kada nije moglo na kamionima.

VL
DB
dubravko.barilar
10:12 11.03.2022.

Predsjednik odbora za nacionalnu sigurnost treba dati ostavku.

VL
JO
JosefKa
10:26 11.03.2022.

Netko nas opet gura u sukob. Spijunski Tupoljev pao drito na glavni grad i sad prodaju price o kvaru. Dok Kata smajser jamra protiv kupnje aviona. I nitko ju u ovoj situaciji ne proziva.

VL
HR
Hrabraja
10:10 11.03.2022.

sada će Banožić iskoristiti sve svoje iskustvo pročelnik a za turizam u rešavanju ove krize

VL
Avatar southman
southman
10:36 11.03.2022.

Koliko para toliko muzike.

VL
GA
Gajger
10:32 11.03.2022.

Prošlo 12 sati od pada....ni predsjednik ni premijer ni traga ni glasa ni komentara. To je valjda normalno da letjelice padaju po glavnom gradu.

VL
OL
oLo
09:57 11.03.2022.

A radari, čemu služe ili ne služe?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.