Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Facebooku

Hajdaš-Dončić: Petrov je luđi od HDZ-a. Ima opsesivno-kompulzivni poremećaj

siniša hajdaš dončić, sisak
Foto: Nikola Ćutuk/PIXSELL
24.12.2015.
u 08:58

Dio je to statusa koji je na svom Facebook profilu postavio SDP-ov tehnički ministar pomorstva prometa i infrastrukture.

Tko je šef, Karamarko ili Orešković?

Zapitao se Siniša Hajdaš-Dončić navodeći da "Petrov sigurno nije. Teško je to za njega". Dio je to statusa koji je na svom Facebook profilu postavio SDP-ov tehnički ministar pomorstva prometa i infrastrukture. 

"Reforme na skromnom hrvatskom, a njih nema. Petrov na najjače. Luđi je od HDZ-a, jer ima opsesivno-kompulzivni poremećaj (pitaj Nacionalno vijeće) što to znači, uz reforme, ne zaboravii!"

Niže pročitajte cijeli njegov status koji je objavio na Facebooku. 

 

Travestija. Tko je sef? "Karamarko ili Oresković" Petrov nije. Tesko je to za njega. To je i želio. Reforme na skromnom...

Posted by Siniša Hajdaš Dončić on Wednesday, December 23, 2015

 

Bravo, bravo, na najjjace u korporaciju. Joj, joj rezultati dolaze za par godina. Zdravstvo i školstvo vjerojatno privatno.

Posted by Siniša Hajdaš Dončić on Wednesday, December 23, 2015

>>Karamarko ispunio obećanje: Zakucao Milanoviću i 21. koš

Komentara 199

FO
ForeignLegion1987
09:06 24.12.2015.

ha ha ha sad se javio pravi,,,,majko bozja,,pa mijesto mu je ili u remetincu sto ce naravno i biti pravda je spora druze ali dostizna,,,netko mora odgovarati za sva zlodjela koja ste napravili hrvatskoj i svim,,,,nesrbima

DU
Deleted user
09:18 24.12.2015.

kakvo kmečanje crvenih kmera, neprocjenjljivo...a ovaj lažljivi indolenti mužek dijeli djagnoze...mljac...to zna valjda iz vlastitih papira....kmeee, kmeee...

Avatar poglavito
poglavito
09:17 24.12.2015.

Siniša Hjdštadaš Lončiću , kako ste bili tihi još 22.12. i lomili prstiće držeći figice u džepu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije