Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Hajdaš Dončić: Ako imenovani ne zadovolje, hvala i doviđenja

Novi ministar Kukuriku vlade odgovorio je na pitanja idu li autoceste u koncesiju, kako će se Dubrovnik povezati s ostatkom zemlje, što će biti s poslovima za koje su potpisani ugovori premda za njih nema novca...
20. travnja 2012. u 16:21 15 komentara 6 prikaza
'SPECIJAL OBZOR  18.04.2012., Zagreb - Ministar prometa, pomorstva i veza Sinisa Hajdas Doncic. Photo: Danijel Berkovic/PIXSELL'
Foto: 'Danijel Berkovic/PIXSELL'

– S Čačićem i Linićem nemam problema, ali svatko tko je imenovan da vodi javno poduzeće iz mog resora mora biti transparentan i imati rezultat – kaže novoimenovani ministar prometa, pomorstva i veza Siniša Hajdaš Dončić u intervjuu za Obzor, subotnji news-magazin Večernjeg lista. Za svog prethodnika Zlatka Komadinu rekao je da suosjeća s njim jer je i sam bio bolestan, a HDZ-ova ministra Božidara Kalmetu i afere koje se vežu uz njegovo ime odbio je komentirati uza smijeh.

U nastavku intervjua novi ministar Kukuriku vlade odgovorio je na pitanja idu li autoceste u koncesiju, kako će se Dubrovnik povezati s ostatkom zemlje, što će biti s poslovima za koje su potpisani ugovori premda za njih nema novca...

U Obzoru pročitajte britku analizu Mirjane Kasapović o sve većem broju političara u Hrvatskoj. – Država smo s povećim brojem zastupnika po glavi stanovnika. Sve je propalo, procvjetala je samo industrija politike – piše profesorica Kasapović.

Kolumnist Večernjeg lista Milan Ivkošić odgovorio je na otvoreno pismo bivše premijerke obećavši: "Gospođo Kosor, promijenit ću se", a Denis Kuljiš predstavio je viziju novog središta Zagreba dvanaest uglednih urbanista. Za Obzor pišu i Branimir Pofuk, Goran Milić, Borislav Škegro, Ivana Simić Bodrožić, Denis Derk i Ivica Prtenjača.

podmukla bolest
HRT-ova voditeljica iznenada završila na hitnoj pa upozorila na veliki problem: 'Ne ignorirajte simptome'
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti
  • jazmi udri manje:

    E Pajdaš nisi ni počeo a već laprdaš

  • tipkarica:

    Linic danas zaduzi Hrvate u USA za 1,5 milijardi a ovaj ministar kaze da ce graditi hahaha a sta to ministre i cime, odakle ti lova majkeeee tiiii???

  • Rollo Tomasi:

    Ti nisi zadovoljio. Pa bi bilo lijepo da se zahvalimo tebi i kažemo ti \"doviđenja\". Ali u SDP-u to ide drukčije, zar ne?