Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modernizacija i restrukturiranje
Povratak na članak

Savjetnike za ceste platit ćemo 5,5 milijuna eura

Hrvatska je od Međunarodne banke za obnovu i razvoj dobila zajam od 22 milijuna eura iz kojeg će financirati savjetničke troškove

Komentari 4

VP
v_poljak
16:11 17.10.2017.

Najvise novca je RH izgubila na tim savjetnicima, a pogotovo na raznoraznim studijama, za ovo, za ononkoje kostaju svaka na desetke miliona eura, a nijedna studija nije zazivila, a kamoli zaradila. Hoce li se netko ppbrinit oko toga? Ko je potpisivao studije raznim kucnim nazovi tvrtkama u inozemstvu i isplacivao milionske iznose. To ispada kao legalna pljacka, a nitko ni rijec.... Pozabavite se malo "institucije"!

VL
SN
Snowman
15:52 17.10.2017.

meni to dode kao da je Hrvatska ogromna zemlja sa nemogucim terenom , kao recimo divlji Kurdistan ili Brasil pa sad trebate nekakove savjetnike sta i gdje treba nesto napraviti. Pa ako neznate kamo sa parama podijelite narodu.

VL
MU
mulag
10:52 17.10.2017.

moze al prvo rezultati al pozitivni

VL
BR
BrkX
10:14 18.10.2017.

Naravno, jer nasi se uhljebi ne znaju ni potpisati, a kamoli napraviti nesto konkretno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.