Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Habuš: Za grad Varaždin je najbolje da ne podnesem ostavku

Moja ostavka znači nove izbore, a Varaždin nema vremena za nove izbore, kazao je Habuš
13. studenoga 2011. u 17:45 245 komentara 1 prikaza
\'02.11.2011., Prostorije HNS-a, Varazdin, Novoizabrani gradonacelnik Grada Varazdina Goran Habus Photo: Marko Jurinec/PIXSELL\'
Foto: Marko Jurinec/Pixsell

- Ovo što se dogodilo jest moj propust, moja pogreška i odgovarat ću za to ali mislim da je najbolje i za Grad Varaždin da ne podnesem ostavku. Moja ostavka znači nove izbore, a Varaždin nema vremena za nove izbore. Problemi Grada Varaždina su veliki i hitni i treba ih rješavati - izjavio je za eVaraždin gradonačelnik Varaždina Goran Habuš.

Uspoređujući svoj slučaj sa onim zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića iz 2002. godine, kada je upravo HNS bio najglasniji u zahtjevima da Bandić podnese ostavku, Habuš je izjavio kako ta dva slučaja nisu ista.

- Bandić ne samo da je skrivio prometnu nesreću nego je i pobjegao s mjesta nesreće i nije želio surađivati s policijom, a pokušao je i zataškati slučaj. Nisam siguran ali ako me sjećanje dobro služi mislim da je pokušao i jednom policijskom službeniku smjestiti otkaz zbog tog slučaja. Dakle, slučajevi se u potpunosti razlikuju - rekao  je Habuš za eVaraždin.

>>Hdzeovci pozvali Habuša da podnese ostavku

Od polja do polica u 24 sata
Domaći proizvodi koji u najkraćem roku dolaze na police dućana kako bi mi imali svježe voće i povrće
  • ja sam gladan:

    Od 1,58 do 2,1 ima još samo malo. Zato Habuš pij, pij dok ne ispuniš plan 2,1

  • standup:

    komunisti nikada ne daju ostavku !!...jedino ih nakon nezéljene situacije - \"slucajno\" zgazi kamijon..!!..(dovoljo mu je pogledati-facu..)

  • -obrisani-:

    svi smo mi od krvi i mesa, kaj nas to amnestira?