Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevelika cijena

Habuš poništio natječaj za službeni auto zbog - skupoće

goran habuš
Marko Jurinec/PIXSELL
14.09.2013.
u 16:52

Jedina ponuda koja je stigla na natječaj ponudila je čak 120.000 kuna višu cijenu

Varaždinski gradonačelnik Goran Habuš poništio je natječaj o nabavi osobnog automobila zbog - skupoće. Naime, procijenjena vrijednost nabave novog automobila koji bi se uzeo na leasing iznosila je 312.000 kn bez PDV-a, no jedina ponuda koja je stigla na natječaj ponudila je čak 120.000 kuna višu cijenu, i to  432.182 kn bez PDV-a.

Nakon jučerašnjeg otvaranja ponuda, gradonačelnik je natječaj odlučio poništiti, a do kraja godine bit će pokrenut novi natječaj, stoji na službenim stranicama Grada Varaždina.

Inače, Grad Varaždin je u siječnju vratio Audi A6, proizveden 2007. godine, kojem je istekao leasing, a gradska vlast sa 17 vozila vozni je park smanjila na 9.

>>Habuš tražio smjenu, a sada od svega pere ruke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije