Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pušten na slobodu
Povratak na članak

Haaško tužiteljstvo nada se da Sudsko vijeće prati što Šešelj radi i govori

Tužiteljstvo tvrdi da je Šešelj pušten bez ikakvih uvjeta i bez dogovora s Tužiteljstvom.

Komentari 6

DU
Deleted user
17:45 19.11.2014.

Ovaj slucaj pokazuje sav jad i bijedu te nepravdu ovoga suda!

VL
BA
bakulušić
18:16 19.11.2014.

Ne pada snijeg da pokrije brijeg nego da svaka zvijer ostavi svoj trag, kaže stara izreka. Tako će i "slučaj Šešelj" pomoći i najvećim naivcima da shvate svu bijedu ovakvih sudova i politike koja iza njih stoji. Car je gol. Ili, tko ima oči neka vidi. I neka se stide svi oni koji su Carlu del Ponte servilno dočekivali i pomagali joj da se hrvatskim generalima zagorča život. A najviše neka se stide haški lažni svjedoci od kojih jedan i danas živi od hrvatskog proračuna.

VL
Avatar navijač
navijač
19:06 19.11.2014.

političari su sve svalili na Šešelja, zato da se sakriju pravi krivci a to su u ono vrijeme bili vodeći ljudi iz Srbije i J.N.A., a s ciljem da se kao što vidimo izjednače agresor i žrtva. Tako bi se na kraju rat proglasilo građanskim, a to bi za sobom povuklo sasvim drugačije konsekvence , kao na primjer ovo što sad "naša" vlada hoće progurati to da određena prava imaju " svi sudionici ratnih zbivanja " - pametnome dosta !

VL
MI
mijodrenova
19:19 19.11.2014.

Ovaj jadnik umire,trebaju li drugi kmentari.

VL
Avatar Chicha
Chicha
17:19 19.11.2014.

Haski kriminalci protiv slobode govora! Necuveno!

VL
Avatar Chicha
Chicha
17:23 19.11.2014.

Zbog ovakvih govora je i dospeo u Hag pre 12 godina. Nemaju nikakvu osnovu da ga osude, jedina nada im je da ce umreti uskoro od bolesti. Kakvi pateticni luzeri!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.