Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepravomoćno

H. Vojkoviću zbog protupravne gradnje godina uvjetno

vojković
Boris Ščitar/Pixsell
26.01.2012.
u 15:20

Vojković je tvrdio da nije kriv, a u međuvremenu je sporne objekte uspio legalizirati

Bivši direktor Croatia osiguranja i bivši HSLS-ovac Hrvoje Vojković nepravomoćno je na Općinskom sudu u Jastrebarskom osuđen na godinu dana uvjetne kazne zbog u protupravne gradnje u parku prirode Žumberak-Samoborsko gorje, piše portal 24sata.

Vojković je tvrdio da nije kriv, a u međuvremenu je sporne objekte uspio legalizirati.

Komentara 5

KK
karate kid
15:39 26.01.2012.

al su ga zaje**li...

DU
Dudek
15:43 26.01.2012.

Ja, osobno poznajem obitelj koja je podnijela zahtjev gradjevinsku dozvolu prije 9 godina.Drugi su dobili dozvole i ako su poslije njih predali svoje dokmentacije.Korupcija pitajte tko je taj tko je to odobrio.

ZA
zagrebHR
18:33 26.01.2012.

kako je uspio legalizirat objekt ako je u parku prirode i ako se kad je gradio tvrdilo da nema dozvolu niti je može dobit. problem nove vlasti vezano za prostornu problematiku je da ide podržavat građevinski lobi umjesto odlučne akcije protiv bespravne gradnje a to je sve čačićevo maslo a vrdoljak je samo njegov poslušnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije