Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
planirala ubojstvo majke

Gypsy Rose objavila niz fotografija nakon izlaska iz zatvora: 'Prvi selfie sa slobode'

Gypsy Rose Blanchard
Foto: WAUKESHA COUNTY, WISC., JAIL BOOKING PHOTO
1/2
03.01.2024.
u 00:14

Gypsy Rose Blanchard 2016. godine osuđena je na deset godina zatvora zbog svoje uloge u ubojstvu nasilne majke, Clauddine “Dee Dee” Blanchard

Gypsy Rose Blanchard, žrtva zlostavljanja koja je planirala ubojstvo majke, izašla je iz zatvora prije Nove godine te od tada objavila niz fotografija na Instagramu. "Prvi selfie sa slobode", napisala je uz fotografiju objavljenu prije četiri dana, a u komentarima dobila puno podrške i lijepih riječi od svojih pratitelja. Fotografijama objavljenima posljednjih dana, Blanchard se pohvalila i kako se udala za muškarca Ryana Andersona. Objavila je nekoliko njihovih fotografija, kao i fotografiju prstena. 

Blanchard (32) odobreno je uvjetno puštanje na slobodu tri godine prije roka. Osuđena je na deset godina zatvora zbog svoje uloge u ubojstvu nasilne majke, Clauddine “Dee Dee” Blanchard koju je nožem nasmrt izbo tadašnji dečko Gypsy Rose Blanchard, Nicholas Godejohn.

Vjeruje se da je Gypsy Rose Blanchard posredno bila žrtva Munchhausenova sindroma bližnjih, psihološkog poremećaja u kojem skrbnik stvori iluziju da je osoba o kojoj se brine bolesna kako bi dobio pozornost, izvijestio je Springfield News-Leader. Gypsy Rose opisala je kako ju je majka tijekom života vodila liječnicima da je liječe od raznih bolesti, uključujući leukemiju i mišićnu distrofiju, koje zapravo nikada nije imala. Gypsy Rose Blanchard opisala je kako ju je majka prisilila da koristi i invalidska kolica i spremnik kisika iako joj nije bilo potrebno ni jedno ni drugo. Liječnicima je rekla da boluje od raka, epilepsije, oštećenja vida, sluha, mišićne distrofije, kvadriplegije i još mnogo toga, piše Today

Tko je Gypsy Rose Blanchard?

Gypsy Rose Blanchard i njezin tadašnji dečko Nicholas Godejohn uhićeni su 2015. u vezi s ubojstvom Blanchardine majke Dee Dee Blanchard, koja je pronađena nasmrt izbodena u svom domu u Springfieldu, u Missouriju. Tijekom suđenja Gypsy Rose Blanchard priznala je da je organizirala da Godejohn otputuje u obiteljski dom u Springfieldu kako bi ubio njezinu majku. Nakon ubojstva par je otputovao u Godejohnov dom u Wisconsinu, gdje su uhićeni nekoliko dana kasnije.

Uz to što je prisilila svoju kćer da rabi invalidska kolica i spremnik kisika, iako joj ništa od toga nije bilo potrebno, Dee Dee Blanchard svojoj je kćeri obrijala glavu i tjerala je da jede kroz cjevčicu za hranjenje. Nakon uragana Katrina, majka i kći preselile su se u Auroru, u Missouriju, gdje je Dee Dee Blanchard rekla liječnicima da je uragan uništio medicinsku dokumentaciju njezine bolesne kćeri.

Neki su liječnici odbacili tvrdnje Dee Dee Blanchard o raznim bolestima njezine kćeri. Dr. Bernardo Flasterstein, neurolog iz Missourija, počeo je sumnjati u tvrdnju Dee Dee Blanchard da je njezinoj kćeri dijagnosticirana mišićna distrofija u Louisiani kada nije primijetio abnormalnosti u njezinim MRI i krvnim pretragama. Flasterstein je kontaktirao liječnike Gypsy Rose Blanchard u Louisiani i doznao da je biopsija mišića za testiranje na MS bila negativna.

VEZANI ČLANCI:

Nicholas Godejohn osuđen je za ubojstvo prvog stupnja na doživotni zatvor nakon što se prvo izjasnio da nije kriv. Na smrt je izbo Dee Dee Blanchard, dok se Gypsy Rose Blanchard skrivala u kupaonici.

Gypsy Rose Blanchard sklopila je dogovor s tužiteljem okruga Greene Danom Pattersonom, koji je uzeo u obzir zlostavljanje koje je pretrpjela od svoje majke. Priznala je krivnju za ubojstvo drugog stupnja i osuđena je na 10 godina zatvora.

Komentara 1

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
00:22 03.01.2024.

jel još uvijek voli svog dečka kojeg je nagovorila na ubojstvo i onda sve svalila na njega ❤️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije