Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svađa i fizički sukob

Gvozd: Muž ženu napao lopatom, ona njega nožem i ubila ga

policija noćna
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
22.03.2015.
u 22:05

Kako doznajemo ubojstvu je prethodila svađa i fizički sukob, u kojem je suprug ženu napao lopatom.

Svađa supružnika u selu Stipan, na području Gvozda završila je danas, oko 16,15 sati, tragično. 60-godišnja D.M. ubila je u obiteljskoj kući nožem svoga supruga S.M. (65).

Kako doznajemo ubojstvu je prethodila svađa i fizički sukob, u kojem je suprug ženu napao lopatom. Ona mu je tada nožem zadala nekoliko uboda po tijelu, nakon čega je nazvala hitnu medicinsku pomoć. Suprugu nije bilo spasa, a supruga je uhićena.

Više detalja bit će poznato u ponedjeljak, nakon očevida kojim rukovodi zamjenik županijske državne odvjetnice iz Siska.

>> Policija brzom intervencijom spriječila ubojstvo - samostrelom

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
20:48 22.03.2015.

Iako su hrvatski državljani, u dotičnom slučaju, četnikuša je ubila četnika. Rezultat: nikakva šteta. U slučaju baniranja od strane drugova iz partije, slijedi sudska tužba.

Avatar sasquatch
sasquatch
21:15 22.03.2015.

ima Boga he he

MI
Mirnadob
20:08 22.03.2015.

Dosta su muskarci ubijali zene,sad su zene okrenule Spis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije