Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karamarko u Gvozdu
Povratak na članak

"Gvozd ne treba mijenjati naziv, ovo je ishitrena odluka"

Iskoristit ćemo sve pravne mogućnosti da to spriječimo i da se borimo za kvalitetu života, rekao je Karamarko

Komentari 5

OB
-obrisani-
21:33 13.06.2012.

al' su se opustili.....Đuro i tih par aboliranih. Da nećete možda i balvane po cestama postavljati?

VL
IS
istinito
12:14 14.06.2012.

Dakle, KRADEZE, poslije tolike pljacke i otimacine jos uvjek sebi daje za pravo da nekome spocitava nesto u vezi ekonomije, otvaranju novih mjesta i na precac donesenih odluka, kad su oni najveca stranka organiziranog kriminala u Hrvatskoj.

VL
RA
rassol
14:02 14.06.2012.

Istinito@ jedino je istinito da si ti neko komunjarsko-serbsko dijete koje je izgubilo privilegije koje je imalo do '90-e godine.

VL
TN
tamo-neka
15:18 14.06.2012.

..hmmm...tipično hrvatski...važna je samo ambalaža, dok ih za sadržaj boli k... ...bitno je da se promijene imena ulica i gradova, ali kvaliteta života ljudi, tamo je živi horor - SVI su ostavljeni da krepaju od gladi, bolesti, siromaštva i nezaposlenostiti - a oni razglabaju da li se nešto zove gvozd ili vrginmost? ...samo vode bitku oko ambalaže...poražavajuće za lijepu našu...

VL
ZO
Zozon
22:17 14.06.2012.

Spomenik na Petrovoj gori je oljušten i okićen onim silnim antenama. Valjda je nekome trebao inox. Od Gline do Dvora ispred kuća nema niti jedno vozilo. Tamo sirotinju niko ništa ne pita i ne nudi osim trivijalne igre sa promjenom imena koje su koristili dugo vremena prije dolaska svih vlasti. Zarad jeftinih bodova u političkoj igranci.... Tuga

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.